|
|
|
Potrzebuje ostrzyc włosy, macie namiary na fryzjera lub fryzjerke, która ma talent do strzyżenia mężczyzn?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na ul 1-go sierpnia w perszingu pani Ania
|
|
|
|
|
Atelier Fryzjerskie Marlena Szeferska
|
|
|
|
|
Był podobny temat. A ja szukam fryzjera, co sam zaproponuje modną fryzurę, która będzie pasować do twarzy i zna się na rzeczy. Stalowa Wola lub Rzeszów.
|
|
|
|
|
To nie wiesz w jakiej fryzuzrze ci dobrze? Ech ta rurkowata, ciotowata młodzież z torebkami. W sieci pełno programow do ktorych wrzucasz zdjecie i wirtualnie dobierasz fryz, poszukaj dziewczynko skoro juz musisz...
|
|
|
|
|
@bezstronny: Dlaczego mam wybierać jedną z kilku fryzur ustalonych przez autora aplikacji lub spośród zdjęć wyciętych z kolorowych gazet? Zdolny fryzjer może wymyślić coś oryginalnego, na co kobiety polecą. Takie programy są oderwane od rzeczywistości, no chyba że chcesz naśladować jakiegoś aktora lub celebrytę z TV.
|
|
|
|
|
polecam w perszingu sie strzyc za darmo kieszenie ostrzygą tez jak cos no problem
|
|
|
|
|
"oliwia" przy bialych - pytaj o Kamile
|
|
|
|
|
Wyborca ja nie oglądam telewizji, ani nie interesuje się zyciem i wyglądem tzw celebrytow. Od lat strzyge się tak samo bez zbędnych udziwnień. No ale jak ktoś chce podrywać kobietę na fryzurę to ja już może zamilknę, bo nie dorastam mu do pięt
|
|
|
|
|
Ech, zacofane miasto, gdzie młodzi już nie wracają
Jedźcie do większego miasta. Przekonacie się, że dziś trzeba wyglądać. Jeśli chcę nową fryzurę, to nie mam ochoty ostrzyc się tak jak zawsze, tylko poeksperymentować i szukam fryzjera, który zna się na współczesnej modzie. Mogę mu wskazać jakiś motyw, ale on sam powinien ocenić, czy to się nadaje na moją łepetynę i zaproponować coś od siebie. Musi mieć talent i umiejętności. Stalowa Wola, Rzeszów lub pobliskie miasta. |
|
|
|
|
Rzeszów ul.Okrzei 4 pytaj o Damiana
|
|
|
|
|
CYTAT Rzeszów ul.Okrzei 4 pytaj o Damiana Byłam kilka razy i ja u Damiana i również polecam |
|
|
|
|
Trzeba się z nim umawiać na wizytę czy przychodzisz i ostrzyże?
|
|
|
|
|
Trzeba sie umawiać
|
|
|
|
|
dziewczyny nad biedronką przy pks, jedynie odradzam strzyżenie u właścicielki, spieprzyła mi osobiście włosy, natomiast pracownice dają radę oraz doradzą
|
|
|
|
|
Znacie adres e-mail do niego? W internecie ani strony, ani danych kontaktowych.
|
|
|
|
|
to teraz trzeba jechac do duzego miasta zeby zobaczyc jakie fryzury sa modne ?
Boze, w jakich czasach przyszlo zyc... Loczek |
|
|
|
|
Maszynka i na zero.
|
|
|
|
|
Również polecam salon "Loczek"
:) |
|
|
|
|
CYTAT (wyborca) Znacie adres e-mail do niego? W internecie ani strony, ani danych kontaktowych. Strony nie znalazłam, a numer telefonu jest tutaj: http://www.salon(...)ur/33674 Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Salon Awangarda , jest tam młoda nowa fryzjerka i fajnie ścinawłosy męskie
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Salon Awangarda , jest tam młoda nowa fryzjerka i fajnie ścinawłosy męskie ciekawe czy fajnie farbuje bo jesli to ta sama to nie polecam |
|
|
|
|
A co źle farbują? Nie strasz bo mam wizytę przed świętami i myślałam o balejażu :-/
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
CYTAT to teraz trzeba jechac do duzego miasta zeby zobaczyc jakie fryzury sa modne ? Nie trzeba. Wystarczy pójść do VIVO
Boze, w jakich czasach przyszlo zyc... |
|
|
|
|
Polecam Panią Anię na ul.1-go Sierpnia - strzyże tak ,jak sobie petent życzy - bardzo miła i ładna co też powoduje że petent jest zadowolony z "obsługi" - pozdrawiam Panią Anię i do zobaczenia w Nowym Roku
Bogi |
|