|
|
|
Witam,
jakich polecacie lekarzy do prowadzenia ciąży na NFZ? Stalowa Wola lub Nisko |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wydaje mi się, że jeśli chodzi o ciąże lepiej skorzystać z prywatnej wizyty niż liczyć na NFZ. Nie wspomnę już, że w stalowej dobrych lekarzy ginekologów jest jak na lekarstwo. Powiem więcej...jak jesteś zdrowa i ciąża przebiegać będzie prawidłowo to każdy będzie dobry
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Cala ciaze chodzilam na NFZ nigdy prywarnie w stalowej woli.a co do lekaza chodzilam do zymruza ale osbiscoe wole Biesia. Odradzam Libere i Pacanski
|
|
|
|
|
Zajączkowski.
|
|
|
|
|
a co sądzicie o Wojnarowskiej?
Gdzie przyjmuje zymróz? jakiś namiar na nfz? |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Zymróz przyjmuje w przychodni pod hutą NFZ
|
|
|
|
|
A polecacie jakiegoś lekarza na monitoring cyklu? najlepiej byłoby na NFZ, ale wtedy wizyty muszą być średnio co 2 dni...
|
|
|
|
|
a co sadzicie o dr Drabik? chodzi mi o wizyty na nfz
|
|
|
|
|
Osobiście nie polecam Pani Drabik. Zbywa pacjentów to po pierwsze, a po drugie jest mało komunikatywna. Poszłam do niej tylko dlatego, że u innych lekarzy były odległe terminy. Ale uważam, że tej kobiecie nie chce się pracować. Właściwie mogę stwierdzic, że Pani bez konkretnych badań uznała że jestem zdrowa. Ale może prywatnie jest lepsza, nie wiem. Byłam tez u gin. M. Sarzyńskiego i on wypadł dużo lepiej niż ta Pani Drabik. była to prywatna wizyta, ale nie zmienia to faktu, że facet ma dobre podejście. Wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania "bez łaski", jest miły i kompetentny. Bada dokładnie i opowiada o wszystkim co robi. Z tego co wiem przyjmuje też na NFZ w Nisku.
|
|