Dołączył: 22 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam. Gdzie w stalowej znajde lokal w którym można zamówić jakieś ,,normalne,, danie obiadowe na dowóz. Nie chodzi mi o żadne pizze, kababy itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biesiada (nie mylić z Biesiadowem) ta po byłym dworcu PKP.
|
|
|
|
|
Tratoria Mała Italia zaś polecam jak masz smaka na "włoszczyznę" ale nie pizzę
|
|
|
|
|
Biesiada - placki ziemniaczane z proszku, no czad!
|
|
|
|
|
CYTAT Biesiada - placki ziemniaczane z proszku, no czad! Placków nie jadłem tam z rok, ale nie miałem tam nigdy uwag co do jakości - placki w sumie były tam zwykle całkiem ok. Czyżby ostatnio coś tam się pogorszyło? |
|
|
|
|
nie wiem czy jeszcze istnieje w Rozwadowie Kuchnia Tylkowski- kiedyś Kryjówka. Mieli smacznie i tanio.
|
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Biesiada - placki ziemniaczane z proszku, no czad! Nie wiem z czego są placki bo ich tam nie kupuję ale skoro autor pyta o takie miejsca to mu podałem jakiś typ bo niewiele tego w stw. Niektóre dania jak pamiętam (ze 2-3 lata tam nie jadłem) były całkiem ok. |
|
|
|
|
CYTAT Niestety zeszli na psy. Kiedyś często u nich zamawiałem. Ostatnie trzy zamówienia bez smaku, jakby przyprawy pogubili. Nie polecam. |
|
|
|
|
Art Cafe, dietetyczne obiady, zupa krem, drugie danie na przykład cukinia faszerowana ryżem z warzywami albo jakaś rybka z kus kus i warzywami na parze plus świeżo wyciskany sok. Pycha, polecam bo sprawdzone
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Biesiada - placki ziemniaczane z proszku, no czad! W sumie to nie z proszku tylko z zielonych wiaderek na patelnię i do konsumeta. CYTAT Niektóre dania jak pamiętam (ze 2-3 lata tam nie jadłem) były całkiem ok. Trochę czasu upłyneło a rotacja na kuchni duza,wystarczyło śledzić ogłoszenia"Praca-Dam"szczególnie na konkurencyjnym portalu bo za darmo i nie trzeba płacić. Tak naprawdę to pizzeria i jakby nie piwo,pizza i studenci już dawno by nie było karczmy. Na dowóz dań obiadowych nie polecam.Obecnie poszukują kierowcy: CYTAT Wtorek, 6 października 2015 r. godz. 13:58 Lokalizacja: Stalowa Wola Zatrudnimy osobę do pracy na stanowisko kierowcy w wieku od 23 lat posiadającą uprawnienia do kierowania pojazdami kategorii B minimum 3 lata, do rozwożenia głównie dań obiadowych i nie tylko. Kontakt wyłącznie telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz.10-15. telefon 15 844 86 51, tel. kom.: 158 448 651 |
|
|
|
|
Polecam Phonglan, przynajmniej raz w tygodniu tam zamawiam lub jadam, dobre i niedrogo.
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Witam. Gdzie w stalowej znajde lokal w którym można zamówić jakieś ,,normalne,, danie obiadowe na dowóz. Nie chodzi mi o żadne pizze, kababy itp. ja moge tobie obadki gotowac.nawet sniadania robic.
|
|