|
![]() |
|
Czy ktos w naszym miescie ma pseudo husky'iego o rozmiarach jamnika?
![]() Jesli tak to zapraszam na wspolne spacery ;) ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 27 Sie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A NIE pseudo nie wchodzą w grę?
![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
CYTAT A NIE pseudo nie wchodzą w grę? ![]() Jasne ze wchodza ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 26 Wrz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czy z krótkimi czy nie to i tak jest słodki
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czy z krótkimi czy nie to i tak jest słodki ![]() Jak to husky ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
W pierwszym momencie widząc pierwsze zdjęcie myślałam, że podwinął przednie łapy hehe moja suczka to też taki mieszaniec husky z wieloma innymi rasami i taki wyszedł cudak ale fakt, że najbliżej jej do husky. Każdy pyta czy to aby napewno
![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Wrz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja mam pseudo chyba i to wszystkie
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT W pierwszym momencie widząc pierwsze zdjęcie myślałam, że podwinął przednie łapy hehe moja suczka to też taki mieszaniec husky z wieloma innymi rasami i taki wyszedł cudak ale fakt, że najbliżej jej do husky. Każdy pyta czy to aby napewno a czy twoja suczka okolo 3lat temu byla brana z gorki rozwadowskiej? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
hitfromthebong a Ty skąd masz swojego psiaka? Nie z Niska przypadkiem z Malców?
![]() Myślę, że jak chcecie zrobić paradę dziwolągów to jeden z moich psów się na to łapie. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
Dołączył: 1 Wrz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Spitz a Ty co się czepiasz cudownego psa i nazywasz ją dziwolągiem
![]() No wiesz co ![]() |
|
|
![]() |
|
hitfromthebong - witam , cz ten pies nie jest brany czasem z gorki od suczki blanki
![]() |
|
|
![]() |
|
SPITZ zaj*****y ten pies
![]() jeterpeter tak ten pies wlasnie od tej suki jest a co tez masz stamtad psa? ponoc z calego miotu blanki tylko moj i jeszcze jakis jeden wyrosl na karla a reszta ponoc wysoka jest |
|
|
![]() |
|
CYTAT Spitz a Ty co się czepiasz cudownego psa i nazywasz ją dziwolągiem ![]() No wiesz co ![]() A bo to taki karelski pies na niedźwiedzie, a czasem łajka. ![]() ![]() CYTAT SPITZ zaj*****y ten pies ![]() hitfromthebong wokół Stalowej jest wiele fajnych miejscówek na spacer - w okolicach Sanu przykładowo. ![]() Ja ciekawa jestem jakie serducho do biegania ma ten Twój mini hasiorek. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
ma serducho zalezy kiedy z tym ze jedno jest dziwne bo jak biegnie sprintem to owszem i szybko i jest zwrotny tylko dziwnie sie zachowuje z tylnimi lapami. wyglada to mega smiesznie jak "zamiata" nimi przy sprincie haha cos jakby machal tymi nogami lewo/prawo zamiast gora dol strasznie to smiesznie wyglada. Kiedys wracajac ze spaceru jak kolo mnie przebiegl to padlem
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
hitfromthebong heh to ma pan psa od nas pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
Nie, moja suczka ma troszkę ponad dwa lata wiec to nie z tego miotu. Poza tym ona była typowym zaniedbanym szczeniakiem-znajdą. Hmm tak tak oglądam wasze psiaki to mój jest nawet przy waszych oszukanym huskiem 😋 ale spacer jasne😊 mój psiak jest wyjątkowo bezkonfliktowy w kontaktach z innymi zwierzakami 😊
|
|
|
![]() |
|
no ro to swietnie a wiec kto chce spacerek zorganiziwac to pisac na pw
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT hitfromthebong heh to ma pan psa od nas pozdrawiam a co z blanka? moze tez wezmiecie ka na spacer? chyba ze macie jakiegos mlodzieniaszka z tego miotu ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie, moja suczka ma troszkę ponad dwa lata wiec to nie z tego miotu. Poza tym ona była typowym zaniedbanym szczeniakiem-znajdą. Hmm tak tak oglądam wasze psiaki to mój jest nawet przy waszych oszukanym huskiem 😋 ale spacer jasne😊 mój psiak jest wyjątkowo bezkonfliktowy w kontaktach z innymi zwierzakami 😊 asiek.90 to pokaż swojego psiaka. ![]() CYTAT no ro to swietnie a wiec kto chce spacerek zorganiziwac to pisac na pw ![]() Myślę, że umawiać się można tutaj na daną godzinę w konkretne miejsce. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
co poqiecie na nastepna sobote godz 12 kolo oczka?
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja już mówię, że odpadam bo mam wesele.
www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
to piatek 15?16?
|
|
|
![]() |
|
W piątek już wyjeżdżam na to wesele... a w inny dzień tygodnia?
hitfromthebong wiesz zawsze możesz wpaść do nas na trening z psiakiem o taki... ![]() ![]() Bo na spacerki, to my tak wychodzimy. ![]() www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|
|
![]() |
|
a no moge wpasc ale czy moj im dorowna?
![]() |
|
|
![]() |
|
Gdzie to mogę Ci na priv powiedzieć.
![]() Wiesz, że chodzi o dorównanie, ale może akurat Wam się spodoba. ;) W końcu każdy pies w typie husky to pracuś. www.darkillusionsiberians.blogspot.com - hodowla siberian husky ZKwP, sport psich zaprzęgów |
|