|
|
|
Gdzie mogę zabrać moja druga połowę na romantyczny weekend.auto mam więc z odległością nie ma problemu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nad San pod namiot.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Nad San pod namiot. Aż zazdroszczę twojej kobiecie. To już szczyt twojego romantyzmu, czy może jakieś piwo do tego można dodać ? |
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Polecam Pieniny.
Mało znany wąwóz Homole ,rezerwat Biała Woda, Zamek św. Kingi na Górze Zamkowej , Spływ Dunajcem , zamki Niedzica i Czorsztyn, wymagające trochę wysiłku wejście na trzy korony i Sokolicę lub kolejka na Palenice w Szczawnicy , spacery wzdłuż przełomu Dunajca lub przejażdżka rowerami. |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Nad San pod namiot. szkoa ze nie ma tu tak jak na fcb lubie do.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nad San pod namiot. Aż zazdroszczę twojej kobiecie. To już szczyt twojego romantyzmu, czy może jakieś piwo do tego można dodać ? Skrzynkę Tatry zanurzoną w nurcie rzeki dla ochłody Tylko nie za daleko, aby do rzeki nie wpadła gdy będzie szła przynieść mi kolejne piwo Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Skrzynkę Tatry zanurzoną w nurcie rzeki dla ochłody Tylko nie za daleko, aby do rzeki nie wpadła gdy będzie szła przynieść mi kolejne piwo Romeo, nie mów nic więcej bo gotowam męża dla cie zostawić. |
|
|
|
|
Bez noclegu - starówka w Sandomierzu, z noclegiem np. Rymanów - piękne miejsce, polecam hotel - Jaś Wędrowniczek
|
|
|
|
|
Myślę, że spa - super pomysł dla pary.
|
|
|
|
|
Lwów, Lwów i jeszcze raz Lwów - miasto z bogatą historią, wspaniałym klimatem i (jeszcze) bardzo niedrogie. Minus taki, że potrzebny paszport :(
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam Pieniny. Mało znany wąwóz Homole ,rezerwat Biała Woda, Zamek św. Kingi na Górze Zamkowej , Spływ Dunajcem , zamki Niedzica i Czorsztyn, wymagające trochę wysiłku wejście na trzy korony i Sokolicę lub kolejka na Palenice w Szczawnicy , spacery wzdłuż przełomu Dunajca lub przejażdżka rowerami. przeciez tam jest ludz na ludziu. najlepiej rzucic to wszystko i wyjechac w Bieszczady |
|
|
|
|
co ja widzę chyba posty sobie nabijamy
|
|
|
|
|
CYTAT co ja widzę chyba posty sobie nabijamy napisal ten co ma konto rok krocej i dwa razy wiecej postow. Slyszalem, ze w drodze nad Białe sa jakies mniejsze, mniej komercyjne jeziorka i zajazdy, moze warto tam sprobowac. |
|
|
|
|
Dwór Sanna http://www.dworsanna.pl/ . Całkiem blisko i bardzo romantycznie i dużo atrakcji.
|
|
|
|
|
wpisz sobie w wyszukiwarkę "romantyczne podkarpacie"
a z proponowanych wcześniej postów najlepszy wybór to Łańcut, Sandomierz romantyczny - tam nic nie ma poza starówka, jak nie zależy ci na dystansie proponuje Pragę ewentualnie Budapeszt |
|
|
|
|
Jak masz do dyspozycji większy budżet to polecam Arłamów Hotel i Spa w Bieszczadach. Cały kompleks i widoki robią wrażenie.
|
|
|
|
|
Ta ... Arłamów to Bieszczady po cholerze
Ja wiem, że w Stalowej górek nie ma, ale naprawdę nie wszystko co jest pagórkiem to od razu są Bieszczady |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nad San pod namiot. Aż zazdroszczę twojej kobiecie. To już szczyt twojego romantyzmu, czy może jakieś piwo do tego można dodać ? San , namiot i buteleczka wina " Patykiem pisane "co tu więcej chcieć ? |
|