~~Filip | |
|
|
Platforma Obywatelska z powodu kryzysu robi szczędności gdzie się da. Przykładem jest nasza Posłanka Platformy Obywatelskiej Pani Renata Butryn podróże odbywa samochodem Powiatowej Straży Pożarnej niczym taksówką.
No cóż poseł otrzymuje wystarczająco duże środki na ten cel i powinien sam ponosić koszty swoich przejazdów w ramach wykonywania mandatu posła. Jak widać tanie państwo dla niektórych posłów PO to krzystać ile się da. Ogólnie się mówi, że są problemy z paliwem dla policji, straży i innych słóżb. ale to chyba tylko do akcji ratowania życia , zdrowia obywateli lub mienia. Nic ddać nic ująć co innego się mówi a co innego robi. A mże by tak zacząć od nie oszczędzania ale od zaprzestania nadużywania władzy ???? co o tym sądzicie wyborcy??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~galek | |
|
|
N tak nam się proponuje po ułamku etatów a innych zwalniają a dla posłów jest wszystko otwarte. Przecież to pieniądze z naszych podatków. Kryzys dla biednych a raj dla bogatych .im zawsze wszystkiego mało.Opamiętajcie się bo czas nadchodzi bardzo trudny i każdy może zostać rozliczony ze swoich funkcji a szczeglnie z ich nadużyć.
|
|
|
~~Iwona | |
|
|
To prawda. Mieszkam koło posłanki i nieraz widziałam jak pojeżdżał samochód Straży pożarnej po posłankę Butryn
|
|
|
~~maciąrewicz | |
|
|
Moje wierne sluzby wywiadu, kontr-wywiadu i kontr-kontr-wywiadu doniosly mi, w specjalnym raporcie o weryfikacji wykorzystania sluzbowych pojazdow, ze poslanka Butryn korzysta z nie swoich pojazdow - widziano ja w autobusie miejskim!
|
|
|
~~hehe | |
|
|
żal dupę ściska jak widać Błądek niech jedzie na rowerze niekoniecznie na siodełku nierób jeden...
|
|
|
~~zyzio | |
|
|
Filip nie pal tyle konopi to i zwidów nie będziesz miał pisuarze
|
|
|
~~hehe | |
|
|
PiS wydało miliony na reklamę w telewizji
http://www.wirtualnemedia.pl/print.htm?article=2654307 |
|
|
~~WERS | |
|
|
Błądek lata samolotem WARSZAWA - JASIONKA, nie wyobrazam sobie ze pod butrynową podjezdza wóz strazacki
ktoś tu musi się leczyć, autor tego postu. |
|
|