|
|
|
Cześć co sądzicie o salonie ślubnym Gracja w Stalowej Woli? wiem że podobne tematy były ale rocznikowo 2011-2012 od tego czasu mogło się dużo pozmieniać więc proszę o wasze opinie:0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najłatwiej po prostu iść i sprawdzić Niestety nie pomogę:(
|
|
|
|
|
Ja kupowałam w tym salonie suknie ślubną, fajna miła pani Beata tam pracuje, świetnie doradza w wyborze sukni jak i w doborze dodatków, wszystko można kupić na miejscu, osobiście jestem bardzo zadowolona z wyboru tego salonu i mogę śmiało go polecić przyszłym paniom młodym 😀 suknie wybierałam na ten rok.
|
|
|
|
|
Dzięki za info:0
|
|
|
|
|
Moim zdaniem trochę drogo, ale to jak wszędzie w salonach. Ale popieram, że bardzo fajna Pani tam pracuje i zna się na rzeczy
|
|
|
|
|
Szukam sukni, więc byłam również tam. Jak na Stalową to drogo mają, nawet 700zł różnicy na sukni.
Ale oczywiście jak co komu |
|
|
|
|
@ami-gami ja szukałam też ostatnio sukni i kupiłam w Cinderella (teraz otworzyły się w Vivo), cena zaskakująco niska i Panie profesjonalne
|
|
|
|
|
CYTAT @ami-gami ja szukałam też ostatnio sukni i kupiłam w Cinderella (teraz otworzyły się w Vivo), cena zaskakująco niska i Panie profesjonalne ja akurat nie mam dobrych wspomnień z tym salonem a odwiedziłam go w VIVO miałam wrażenie że Pani jest tam za karę a napewno nie odczulam jej profesjonalizmu :( |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @ami-gami ja szukałam też ostatnio sukni i kupiłam w Cinderella (teraz otworzyły się w Vivo), cena zaskakująco niska i Panie profesjonalne ja akurat nie mam dobrych wspomnień z tym salonem a odwiedziłam go w VIVO miałam wrażenie że Pani jest tam za karę a napewno nie odczulam jej profesjonalizmu :( Może trafiłyśmy na inne Panie. Ja rozmawiałam z właścicielką i krawcową, a w VIVO zatrudnia chyba sprzedawcę. Szkoda, że tak często to właśnie obsługa odstrasza nas w sklepach |
|
|
|
|
No właśnie ta obsługa.... Odstraszyła mnie w salonie Krystyna gdzie pani podeszła do mnie chyba za karę i rzuciła takim spojrzeniem bo przyszłam a ona akurat czytała książkę, przymierzyłam suknię która zupełnie do mnie nie pasowała natomiast jej zdaniem była idealna, i dopasowana (a była za długa ) ...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT @ami-gami ja szukałam też ostatnio sukni i kupiłam w Cinderella (teraz otworzyły się w Vivo), cena zaskakująco niska i Panie profesjonalne ja akurat nie mam dobrych wspomnień z tym salonem a odwiedziłam go w VIVO miałam wrażenie że Pani jest tam za karę a napewno nie odczulam jej profesjonalizmu :( Może trafiłyśmy na inne Panie. Ja rozmawiałam z właścicielką i krawcową, a w VIVO zatrudnia chyba sprzedawcę. Szkoda, że tak często to właśnie obsługa odstrasza nas w sklepach Dziękuję za informację, napewno się tam wybiorę |
|