|
|
|
Gdzie kupie dobre pierogi z miesem ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie kupie dobre pierogi z miesem ?? Pierogarnia na przeciwko hotelu STAL |
|
|
|
|
DObre pierogi maja w Marysience. Stolowka KULu Tanio i jak u mamy
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Sezam
|
|
|
|
|
Polecam pierogi z płuckami z Ravioli w środy.
|
|
|
|
|
Najlepsze pierogi z mięsem sa w Domu Nauczyciela (restauracja Sympatia) w Nisku Lepszych nigdzie nie jadłam (no, chyba, że to pierogi zrobione przez moją mamę )
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Dobre są w Ravioli. A co do Pierogarni naprzeciwko hotelu Stal to mam zastrzeżenia do obsługi. Obsługiwała mnie kobeta z takim brudem za paznokciami że przeszła mi ochota i zostawiłem pierogi u nich. Tak ze zwracajcie na to uwagę u nich.
|
|
|
|
|
"Świat pierogów",Sandomierz,Stare Miasto
Lepszych nie jadłem nigdzie,chyba,że w domu. "Znajdziesz tu 30 smaków,których nie ma nawet Kraków" Własnie tam jada o.Mateusz! WJ |
|
|
|
|
kaprys
|
|
|
|
|
Bar Miasto we Fracu
|
|
|
|
|
Dobre pierogi i nie tylko można było kupić w Marysieńce (KUL)- niestety firma jest zamknięta. Komuś się nie podobało. Już teraz nigdzie nie zjesz dobrych pierogów w stw.
|
|
|
|
|
CYTAT Najlepsze pierogi z mięsem sa w Domu Nauczyciela (restauracja Sympatia) w Nisku Potwierdzam, pyszne. |
|
|
|
|
Z Sezamu bardzo dobre pierogi.Potwierdzam opinie o Pierogarni,niestety .Higiena sie kłania.
|
|
|
|
|
Zajazd nad Legiem
|
|
|
|
|
CYTAT Dobre pierogi i nie tylko można było kupić w Marysieńce (KUL)- niestety firma jest zamknięta. Komuś się nie podobało. Już teraz nigdzie nie zjesz dobrych pierogów w stw. teraz przeniesione do Biesiady te pierogi ;p |
|
|
|
|
Ja również polecam Dom Nauczyciela w Nisku jak u babci
|
|
|
|
|
Najlepsze pierogi z mięsem jakie jadłam (poza własnoręcznie zrobionymi) są w barze w leżajskim szpitalu. Zwykle żarcie w szpitalnych barach jest niezjadliwe, ale tam akurat karmią pysznie. Podobnie jest w niepozornym barze znajdującym się w tarnobrzeskim sądzie: pierogi genialne, a reszta serwowanych tam dań w niczym im nie ustępuje
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dobre pierogi i nie tylko można było kupić w Marysieńce (KUL)- niestety firma jest zamknięta. Komuś się nie podobało. Już teraz nigdzie nie zjesz dobrych pierogów w stw. teraz przeniesione do Biesiady te pierogi ;p Nieprawda, ostatnio Biesiada zaopatrywała się w pierogi w Marysieńce....teraz robią sami i nie sprzedają na wynos ...chyba, że pogadasz z panią, która je lepi, to Ci wyniesie |
|
|
|
|
Witam. Polecam pierogi z mięsem z Pysznicy, ze sklepu SPAR. Tak na marginesie to wszystkie wyroby garmażeryjne mają tam bardzo smaczne i świeże
|
|
|
|
|
najlepsze to sa u mojej mamy , a tak jezeli chodzi z lokalu: dobre pierogi sa jeszcze w piwniczce na białych (gotowane) i w słoneczku( podsmazane), z pierogarni kolo transformersa sa ok ale co do higieny na miejscu mialby zastrzezenia, w sezamie sa dobre ale male podobnie jak w biesiadzie, smakowo-cenowo - 1ravioli,2piwniczka ,3biesiada ,4sezam ,5sloneczko - osobiscie nie przepadam za pierogami i jedzeniem z kaprysa pierogi z mieskiem mozna zakupic w sklepie spolem na hali
smacznego |
|
|
|
|
najlepsze pierogi jakie jadłam są w Nisku w Barze Mlecznym Lefkada. I to nie tylko z miesem, ruskie czy z kapustą też sa pyszne! Ludzie sobie chwalą jak spróbują więc jak najbardziej polecam
|
|
|
|
|
RAVIOLA STALOWA WOLA
|
|