|
|
|
Treść komunikatu: "W związku z organizowaną w dniu 15 sierpnia 2015 r. w godzinach od 18:00 do 20:00 uroczystością pn. „Święto Wojska Polskiego” przystanek w tym okresie czasu będzie nieczynny.
Najbliższe przystanki dla autobusu linii 10 jadącego w kierunku ul. Poniatowskiego to : Podleśna– Dom Dziecka (kier. ul. Niezłomnych) lub Popiełuszki – MOPS." Czy to ma być zagadka od ZMKS dla podróżnych o jaki przystanek chodzi?!Jaka jest nagroda w tym "konkursie"? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No jak ktoś pomyśli trochu to chodzi o przystanek koło mdk. Wystarczy tylko troszku rozumu
|
|
|
|
|
CYTAT No jak ktoś pomyśli trochu to chodzi o przystanek koło mdk. Wystarczy tylko troszku rozumu Chyba sobie kpisz człowieczku! To ja po to opłacam z moich podatków pracowników ZMKS żebym musiał się domyślać o co im chodziło w przekazywanych informacjach?! Jak ktoś nie potrafi napisać tak prostego komunikatu to kto i na jakiej podstawie go tam zatrudnia?!
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie kpie sobie, tylko czasami rozum trzeba wytężyć, co każdy ma myśleć za Ciebie bo Ty podatki płacisz?? Każdy płaci i większość ludzi się domyśliło tylko jakieś pretensje masz wraz z poczuciem czasu, bo komunikat tyczył się dnia 15 sierpnia a Ty się obudziłeś 16 sierpnia.
|
|
|
|
|
To co z tego że komunikat "tyczył"się 15 sierpnia?! Ja nie mam w obowiązkach codziennego studiowania komunikatów ZMKS. Dziś to przeczytałem i dziś komentuję!A tak na marginesie poligloto możesz mi wyjaśnić znaczenie słowa "tyczył"?! To jest po "Polskiemu"?
|
|
|
|
|
Cyferek a gdzie wg. ciebie była organizowana ta uroczystość?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek! A nie wiem gdzie! Wali mnie to ! Komunikat powinien być jasny i zrozumiały.
|
|
|
|
|
No ale był jasny i zrozumiały. Przynajmniej dla mnie. Myślenie naprawdę nie boli.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No sorki Andrzejku ale nie wszyscy są tak jak ty jasnowidzami i domyślają się o "autor" miał na myśli!
|
|
|
|
|
Andrzejek, nie cwaniakuj, ponieważ nie było napisane o jaki przystanek chodzi... fakt którego nie zmienisz..., więc nie wywyższaj się ...
|
|
|
|
|
Najbliższe przystanki dla autobusu linii 10 jadącego w kierunku ul. Poniatowskiego to : Podleśna– Dom Dziecka (kier. ul. Niezłomnych) lub Popiełuszki – MOPS."
Jak w kierunku ul. Poniatowskiego może być przystanek Podleśnej Dom Dziecka, i co robi nawrót i jedzie niezłomnych na rondo i na Popiełuszki MOPS? ja myślę, że komunikat powinien zawierać o jaka ulica chodzi, bez domysłów i przemyslna treść . I nie napinac się, bo znowu artykół o ZMKS a wówczas niektórzy dostaja białej gorączki |
|
|
|
|
CYTAT (rst..38) Andrzejek, nie cwaniakuj, ponieważ nie było napisane o jaki przystanek chodzi... fakt którego nie zmienisz..., więc nie wywyższaj się ... Wywyższałem się? Masz jakieś kompleksy? Wyraziłem swoje zdanie. Tak bardzo cię to zabolało? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Hey. A co tam w Zmks słychać... Wielka jesienna poprawa sytuacji przez nowego dyrektora... Zmiana rozkładu o 5 min do przodu na trzech kursach... Liniach. Darmowe przejazdy dla 60 latkow i co... Nic
W sumie nie mam nic to osób tam kierujących bo co można mieć od kogoś co nic nie umieja i na niczym się nie zna... Kto o zdrowych zmysłach puszcza 3i19 w niedzielę co godzinę. Szkoda kierowców. Nadgodzin. Płatnych niedziel. Ropy. Kurde czy tego nikt nie widzi.? Ludzie pomocy..heeee |
|