|
|
|
Najważnejsza ustawa pisu:
Ustawa o kontroli współżycia przez osoby duchowne, w każdym kątku po dzieciątku Ustawy, które wejdą gdy Pis dojdzie do władzy: 1. Ustawa o ochronie każdej miesiączki u kobiet. 2. Ustawa o ochronie każdego plemnika u mężczyzn. 3. Ustawa o pomnikach rodziny Kaczyńskich w kadym mieście 4. Ustawa o portretach Lecha i Marii Kaczyńskich w urzędacj państwowych. 5. Ustawa o kontroli współżycia przez osoby sakralne. Mówimy stanowcze nie dla Pisu i reprezentantów ze Stalowej Woli: 1. analfabety posła Antoniego Bładka, który był działaczem PZPR 2. gówniarza, kolegi Lcjusza Nadbereżnego Webera , który za kolesiostwo z Lucjuszem został Przewodniczącym Rady Miejskiej i Durektorem Wordu w Tarnobrzegu 3. Matce Polce Sagatowskiej Janinie, która gówno dla Stalowej Woli zrobiła zasiadającparokrotnie w senacie Takich kandydatów to ja mam daleko w dupie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja bym jeszcze dopisał takie ustawy w ramach rządów PiS:
1) Ustawa o likwidacji TVN i publicznym ogoleniu Olejnik na łyso. 2) Ustawa o mianowaniu Rydzyka prymasem 3) Ustawa o zakazie sprzedaży prezerwatyw i usankcjonowanie karne ich stosowania 4) Ustawa o utworzeniu państwa wyznaniowego i wprowadzeniu kato-Talibanu ( po uprzedniej zmianie Konstytucji) 5) Ustawa o izolowaniu osób o skłonnościach homoseksualnych i pedofilskich za wyjątkiem osób duchownych 6) Ustawa o karaniu śmiercią za " in vitro" . 7) Ustawa o dobrowolnej opłacie na rzecz Kościoła w wysokości 10 % rocznych dochodów...... ................................................................................................................................................ I wtedy po wsze czasy w Polsce zapanuje spokój i dobrobyt! uśmiech |
|
|
|
|
zamykam ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|