|
|
|
witam , jak w temacie gdzie zrobie usg w stalowej bez kolejki , czyli pywatynie ? jakie ceny ?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Mysliesz ze jak prywatnie i ze zaplacisz to bez kolejki bedziesz? Załosne.wszedzie są kolejki
|
|
|
|
|
Mela ma rację! Kolejki są wszędzie. Fakt, że na NFZ czeka się w kolejce kilka miesięcy, a prywatnie kilka dni, no ale Mela ma rację. Skończ być żałosnym nieszczęśniku!
|
|
|
|
|
prywatnie usg pani Wilczyńska w przychodni Goli rejestracja osobista nr.tel.660441490 ,koszt 100 zł ,ja czekałam 2 dni , przyjmuje w czwartki , muszę dodać że mimo iż była to prywatna wizyta czekałam w kolejce dwie godziny .kto pierwszy ten lepszy... przyjmuje od 14
|
|
|
|
|
CYTAT Mela ma rację! Kolejki są wszędzie. Fakt, że na NFZ czeka się w kolejce kilka miesięcy, a prywatnie kilka dni, no ale Mela ma rację. Skończ być żałosnym nieszczęśniku! CYTAT Mela Mysliesz ze jak prywatnie i ze zaplacisz to bez kolejki bedziesz? Załosne.wszedzie są kolejki nie wszędzie jakoś załatwiłem bez kolejki PS. kolejki może i są zawsze, ale do waszych żon jak jesteście w pracy ... |
|
|
|
|
CYTAT Mela ma rację! Kolejki są wszędzie. Fakt, że na NFZ czeka się w kolejce kilka miesięcy, a prywatnie kilka dni, no ale Mela ma rację. Skończ być żałosnym nieszczęśniku! nie wszędzie jakoś załatwiłem bez kolejki PS. kolejki może i są zawsze, ale do twojej żony jak jesteś w pracy ... to jest żałosne |
|
|
|
|
Nie rozumiesz prostej ironii, jeszcze chwalisz się tym na forum robiąc z siebie debila. I uważaj co piszesz, żebyś kiedyś w ryj nie dostał na ulicy.
|
|
|
|
|
grozisz mi ?
tu jakoś potrafiłeś pomóc bałwanie bo sam szukałeś tego co ja http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=721924 . tyle w temacie. |
|
|
|
|
Jak potrafię pomóc BAŁWANIE, to pomagam. Nie robiłem USG w STW więc nie pomagam. Tam tylko wspomniałem o Tbg. Poza tym matole bez szkoły jakbyś czytał ze zrozumieniem, to być wyczytał z mojej wypowiedzi, że na NFZ są kolejki jak skur...n, a prywatnie kolejek praktycznie nie ma.
I nie grożę Ci, informuję jedynie, że jeżeli nie skończysz pierd..ć to jak Cię kiedyś spotkam na ulicy, to Ci załatwię kolejkę do ortopedy za głupie teksty na forum. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Oj edison, nie dość, że tępy jesteś, to jeszcze prostak (patrz: glupawy żarcik).
|
|