|
|
|
Witam, który ginekolog z Stalowej Woli przypisze tabletki antykoncepcyjne bez badania ??? chodzi mi o konkretny termin a mój ginekolog nie ma dla mnie czasu żeby przypisać tabletki a chodzi mi jedynie tylko o recepte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabletki to i lekarz rodzinny przepisze jak poprosisz.
|
|
|
|
|
Możesz spróbować w przychodni pod Hutą u dr Podgórskiego, on jest ogólnie bezproblemowy.
|
|
|
|
|
Na przyszłość polecam takie informacje rozsyłać przez PW (podawanie nazwisk) bo to forum nie jest jakieś niszowe i wiele osób je czyta, a po co przypadkowe osoby mają wiedzieć i potem rozgadywać takie rzeczy.
|
|
|
|
|
Następny. A co jest złego w przepisywaniu tabletek antykoncepcyjnych?
Bo w przepisywaniu ich bez badań to i owszem, ale to powinno i może znaleźć się w kategorii nie polecam (chyba, że kobieta bierze je od dawna i chodzi po prostu o kontynuację) i nie widzę powodu, by robić z tego tajemnicę. |
|
|
|
|
mik8 - nie widzę nic złego w przepisywaniu tabletek, ja nie z tych moherowych strażników kobiecych wrót Moja kobitka kiedyś też sobie załatwiała bez badań tak tabletki ale chodzi o żonglowanie nazwiskami na forum, zrozum temat człowieku.
Nie sądzę, że Pan X czy Y chciał żeby pół STW mówiło, że gość przepisuje tabletki na lewo i prawo bez badania (a właśnie o przepisywanie BEZ BADANIA chodzi autorce - czytaj dokładnie zanim z czymś wypalisz). Sam jakbym był ginekologiem to bym tego nie chciał, bo jeden czy drugi zacznie gadać, co to za lekarz jak nawet nie bada... |
|
|
|
|
CYTAT mik8 - nie widzę nic złego w przepisywaniu tabletek, ja nie z tych moherowych strażników kobiecych wrót Moja kobitka kiedyś też sobie załatwiała bez badań tak tabletki ale chodzi o żonglowanie nazwiskami na forum, zrozum temat człowieku. Nie sądzę, że Pan X czy Y chciał żeby pół STW mówiło, że gość przepisuje tabletki na lewo i prawo bez badania (a właśnie o przepisywanie BEZ BADANIA chodzi autorce - czytaj dokładnie zanim z czymś wypalisz). Sam jakbym był ginekologiem to bym tego nie chciał, bo jeden czy drugi zacznie gadać, co to za lekarz jak nawet nie bada... Przepraszam chyba źle skonstruowałam pytanie, BEZ BADAŃ to miałam na myśli wypisanie recepty w celu kontynuacji tabletek, wszystkie badania robiłam już wcześniej. Dziękuje wszystkim za rady. Temat zamknięty. |
|