|
|
|
Muszę sobie założyć aparat na dół i górę. Jakiego ortodontę polecacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najwspanialsza ortodontka w Stalowej Woli Dr Danuta Bara miła sympatyczna nie jest zdzierca profesionalizm tylko ona w Stalowej Woli super nie ma sie co zastanawiac
|
|
|
|
|
Na poczatek wyleczyc wszystkiezeby zanim wybierzesz sie do ortodontki zdjecie wszystkich zebow kasa i jedziesz ja chodzilam jako dziecko o teraz wiedz polecam ja z serca kobieta jak trza sama robi skupia sie na robocie !
|
|
|
|
|
zakladalam miesiac temu u dr miroslawy szoja. moge polecic
|
|
|
|
|
CYTAT Na poczatek wyleczyc wszystkiezeby zanim wybierzesz sie do ortodontki zdjecie wszystkich zebow kasa i jedziesz ja chodzilam jako dziecko o teraz wiedz polecam ja z serca kobieta jak trza sama robi skupia sie na robocie ! Dzięki Wszystkie zęby mam wyleczone. Często chodzę do mojej dentystki na kontrolę a w piętek idę na piaskowanie więc zęby będą gotowe Mam nadzieję, że będzie miejsce u niej. Moja koleżanka niedawno była się zapisać do ortodontki ale nie wiem do jakiej i niestety ta powiedziała jej, że niestety ale nie ma już miejsca dla niej. A możesz powiedzieć ile kosztuje u niej aparat na górę i na dół a ile wizyty i co ile się na nie chodzi? |
|
|
|
|
CYTAT zakladalam miesiac temu u dr miroslawy szoja. moge polecic A możesz powiedzieć ile kosztuje u niej aparat na górę i na dół a ile wizyty i co ile się na nie chodzi? |
|
|
|
|
na pierwsza wizyte prywatnie czeka sie nawet 3 miesiace, najlepiej idz osobiscie moze uprosisz wczesniej, zarazie mam tylko na gore 1700 wizyta 50 zl na dol zakladam dopiero za 2-3 miesiace( bede miala usuwane zatrzymane osemki)
|
|
|
|
|
idz tam gdzie ja serio 1700 i wizyta 100 zalezy co robi zadzwon szczeze polecam powiedz ze ci zalezy albo przejdz sie osobiscie 11 lisropada 3/1 158425505
|
|
|
|
|
CYTAT na pierwsza wizyte prywatnie czeka sie nawet 3 miesiace, najlepiej idz osobiscie moze uprosisz wczesniej, zarazie mam tylko na gore 1700 wizyta 50 zl na dol zakladam dopiero za 2-3 miesiace( bede miala usuwane zatrzymane osemki) Ona usuwa niepotrzebne zęby czy trzeba iść do innego dentysty? |
|
|
|
|
co 2 miesiace kochana jest idz z serca polecam osobiscie pogadac i bedzie ok ja zakladallam 2 lata temu aparat ale chodze i szczesliwa jestem
|
|
|
|
|
CYTAT idz tam gdzie ja serio 1700 i wizyta 100 zalezy co robi zadzwon szczeze polecam powiedz ze ci zalezy albo przejdz sie osobiscie 11 lisropada 3/1 158425505 Pytałam teraz mamy i powiedziała, że słyszała o niej same dobre rzeczy. Pewnie się na nią zdecyduje o ile będzie miejsce. Mogę poczekać 3 miesiące ale nie rok. Bardzo miałaś krzywe zęby? Nie schodzą ci się z powrotem? |
|
|
|
|
Myslałam, że już ściągnełaś :-)
|
|
|
|
|
jeszcze niesciagnelam 2 lata mama aparat chodze mialam zeba sciaganego fatalne mialam ale bardzo ladnie prowadzi idz serio
|
|
|
|
|
ok, a w jakich godzinach przyjmuje? Myślisz, że mogę pójść bez zapowiedzi i się jej zapytać czy jest miejsce?
|
|
|
|
|
moje osemki wymagaja chirurgicznego usuniecia bo rosna poziomo w kosci i krzywia inne zeby. chcialam sie tez dostac do bary ale odmowila. kazala dzwonic po wakacjach i to i tak niczego nie obiecywala wiec poszlam do szoi i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
ona przyjmuje w bloku mieszkalnym? jest jakiś szyld?
|
|
|
|
|
CYTAT moje osemki wymagaja chirurgicznego usuniecia bo rosna poziomo w kosci i krzywia inne zeby. chcialam sie tez dostac do bary ale odmowila. kazala dzwonic po wakacjach i to i tak niczego nie obiecywala wiec poszlam do szoi i jestem zadowolona Czyli, że mnie nie przyjmie |
|
|
|
|
pochodz popytaj, moze uprosisz zeby cie wcisnela w kalendarz mnie wlasnie tak "wcisnela" szoja, czekalam 3 dni na wizyte ale dzwonil do niej w mojej sprawie moj dentysta, ciezki przypadek
|
|
|
|
|
idz dr Bara osobiscie powiedz zalezy mi chce byc u Psni badzo dobrze robi fogeniczny usmiech bedziesz miec jak i ja
|
|
|
|
|
ty muszelko sie juz zamknij, non stop pojawiaja sie konta wychwalajace Bare wlasnie taka polszczyzna jaka ty piszesz, tez masz nowe konto , kiedy ja pytalam odpowiadala mi ta sama osoba ale z innego konta, BARA NIE PRZYJMUJE NOWYCH OSOB wiec daj se spokoj. oto prosze link jako dowod http://stalo(...)d=783956
|
|
|
|
|
Dzięki wielkie dziewczyny za rady. Najpierw pójdę do Bary. Jak będę musiała czekać dłużej nić 5 miesięcy to pójdę do Szoji. Pozdrawiam
|
|