Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Fotki i ogłoszenie zamieszczone jest w dziale ogłoszenia - zwierzaki - koty. Kotka jest trzymana w domu, nie wychodzi na balkon, jeżeli wychodzi to tylko na ręce, jest jeszcze malutka, bardzo ciekawska i chyba podoba jej się mieszkanie z człowiekiem. Jak jutro nikt się po nią nie zgłosi, to wezmę ją w sobotę z samego rana. Może być ?
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludek jesteś wielki
A nie chcesz drugiej, dorosłej kotki ? Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT Ludek jesteś wielki Nie, bo właśnie tą biorę dlatego, że dorosła kotka z którą obecnie mieszka bije tą młodszą. Mogło by się okazać że wezmę dwie, i znowu będzie wojna A nie chcesz drugiej, dorosłej kotki ? Poza tym mam starego kocura i psa, to sierściuchów mi nie brakuje. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Przepraszam, będę "nietematyczna" ale to jest silniejsze ode mnie
Do ludek: a co myślisz o tym kotku i samym ogłoszeniu ? http://stalo(...)d=318864 Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT Przepraszam, będę "nietematyczna" ale to jest silniejsze ode mnie A co tu myśleć. Ktoś chce się pozbyć kota, a dlaczego to nie wiem Ja swoich nikomu nie oddaję.
Do ludek: a co myślisz o tym kotku i samym ogłoszeniu ? http://stalo(...)d=318864 życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Milka nadal szuka domku, ale... bez psów kicia niecierpi psów
|
|
|
|
Mam głupi pomysl ale może warto spróbowac
Mozna spróbowac przebrac psa za kota ))) Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Ludek, dzięki za zainteresowanie. Szkoda że się nie udało,
|
|
|
|
|
Sama bym chętnie ją przygarnęla ale mam już kota i kocicę Ale ona jest jeszcze mala, moze po prostu zobaczyla psa i sie przestraszyla. Skąd wiadomo że nie lubi psów? Na takie stwierdzenie trzeba czasu
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Przydałyby się jakieś fotki kotka. Ma racje a wy naskakujecie @_@ Nie musiał wiedzieć, że gdzies zdj kota już są wrzucone. Tylko wasze mądrości, że kot jak kot wygląda. Ja nigdy nie myślalam zeby przygarnąć kota a właśnie jego zdjecie mnie to tego skłoniło. Po prostu wiedziałam że u mnie jest jego dom Wiesz dobrze, że nie o to chodzi ! Zdjecie bardzo pomaga w odnalezieniu domu dla zwierzaka. |
|
|
|
|
CYTAT Sama bym chętnie ją przygarnęla ale mam już kota i kocicę Ale ona jest jeszcze mala, moze po prostu zobaczyla psa i sie przestraszyla. Skąd wiadomo że nie lubi psów? Na takie stwierdzenie trzeba czasu To nie pierwszy kot z jakim mam do czynienia. Kicia nie robi "kociego grzbietu" i nie prycha, ale skacze z pazurami psu do oczu. Mam ryzykować że go oślepi ? Musiała juz mieć jakieś starcie z psem, więc lepiej jej będzie w domku bez psów. Nie wszyscy kochający koty mają w domu psa, więc może się uda znaleźć dla niej taki domek
|
|
|
|
też bym się wystraszyła wielkiego psa, pozdrawiam, a milka nadal szuka domu
|
|
|
|
|
Nikt nie chce takiego pięknego miluśkiego kiciula ? człowieki, co z wami ? Gdzie jest człowiek dla Milci ?
|
|
|
|
widać nikt nie jest zainteresowany Milką, jest przeurocza, taki koci dzieciak, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Z kotami to jest straszny problem teraz, bo niestety coraz więcej osób ma alergię. Moja przyjaciółka nie miała całe życie, a teraz jej się zrobiło i to na kota właśnie.
|
|