|
|
|
co ma powstac naprzeciwko LOK-u bo od tygodnia robia zjazd na ten duzy plac. ktos cos wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na bank robią zjazd ? a może to tylko wymiana studzienek ? jest artykuł odnośnie tego tematu
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Studzienki to inna bajka, a zjazd w zasadzie jest już gotowy. Co tam ma być nie wiem, słuchy były, że hotel, że Biedronka, że blok mieszkalny, a tak na dobrą sprawę chyba nie jest jasne (tzn. inwestor na pewno wie ). Brak tablicy informacyjnej póki co, więc trzeba będzie jeszcze poczekać.
|
|
|
|
|
Mieszkańcy powinni wiedzieć, co inwestor zamierza budować. To niedopuszczalne, aby biznesmen zataił prawdę przed mieszkańcami Stalowej Woli i postawił, co mu się podoba. Niech media zainteresują się tematem.
|
|
|
|
|
Wyluzuj, a kto coś przed Tobą zataja? Uważasz, że "biznesmen" powinien do Ciebie zadzwonić albo pojawić się osobiście i opowiedzieć co i gdzie ma zamiar wybudować? Nie żartuj. Poza tym widzisz co jest budowane. Zjazd z drogi krajowej. W Polsce masz prawo kupić działkę, wykonać sobie do niej zjazd, wjeżdżać na nią samochodem i sobie tam siedzieć zażywając kąpieli słonecznej. Tyle Twojej sprawy. Działka jest prywatna więc nie Twój biznes co i czy w ogóle tam powstanie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
prawo budowlane nakazywało umieszczanie tablicy informacyjnej.
Raczej się to nie zmieniło. |
|
|
|
|
A czy wykonanie zjazdu do działki oznacza już rozpoczęcie budowy? Budowlańcem nie jestem, ale nie wydaje mi się. Może ktoś ma działkę i stwierdził, że zrobi sobie zjazd, a budowę rozpocznie za 50 lat? Nie może? Oczywiście, że może bo to jego działka. Rozpocznie się budowa to i będzie tablica.
|
|
|
|
|
CYTAT A czy wykonanie zjazdu do działki oznacza już rozpoczęcie budowy? Oczywiście. Rozpoczęcie budowy zjazdu. I nie wykluczone, że to cała inwestycja na chwilę obecną. |
|
|
|
|
Zakładam fanklub Szopena
Ludzie wyluzujcie, nikt Wam nie stawia za płotem tarczy antyrakietowej albo elektrowni atomowej. Ktoś kupił sobie działeczkę i chce na razie mieć do niej dojazd. To chyba nie jest przestępstwem, a wy robicie z inwestora lub biznesmena, a może po prostu zwykłego Kowalskiego, który ma trochę więcej kasy przestępcę. |
|
|
|
|
CYTAT (wyborca) Mieszkańcy powinni wiedzieć, co inwestor zamierza budować. To niedopuszczalne, aby biznesmen zataił prawdę przed mieszkańcami Stalowej Woli i postawił, co mu się podoba. Niech media zainteresują się tematem. Poważnie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Biedronka
|
|
|
|
|
Może właściciel będzie chciał działkę sprzedać lub wydzierżawić ?
Jeżeli działka będzie uzbrojona i z dojazdem, to cena będzie wyższa. |
|
|
|
|
CYTAT Biedronka Przecież koło McD ma być Biedronka. Dwie w tak bliskiej odległości? |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Hahaha siedza tylko i wypatrują kto gdzie pierdnie a pozniej o tym dyskutuja nie macie nic ciekawego do roboty?
|
|
|
|
|
CYTAT Hahaha siedza tylko i wypatrują kto gdzie pierdnie a pozniej o tym dyskutuja nie macie nic ciekawego do roboty? Ty to widzisz tak, ja to widzę jako zainteresowanie mieszkańców inwestycjami w mieście, rynkiem pracy, koniunkturą i rozwojem miasta. Być może Ciebie to nie interesuje, być może po prostu nie rozumiesz o co chodzi, bo bardziej Cię zajmuje to co sąsiadeczka gotuje na obiad albo co słychać u Mostowiaków. Ha ha ha... |
|
|
|
|
zapewne meczet dla uchodźców bo to jest w modzie...
|
|
|
|
|
dokladnie tez to slyszalem , ponoc meczet dla patoli ma byc ;)
|
|
|
|
|
Nie róbcie sobie jaj z tym meczetem.
Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
A obok swiniarnia
|
|
|
|
|
U hu hu ha ha, aż potargało mi wewnętrznie jelita. Jesteście genialni, przyjdę na Wasz stand up... świniarnia, no nie mogę, petarda!
|
|