|
|
|
Brakuje mi czegoś co by pozwalało poznawac nowe osoby i myślę, że sami możemy to stwarzać. Umawiać się na wycieczki rowerowe z obcymi ludźmi, wychodzić do kawiarni w ciemno, spotykać się nawet w letniej czytelni, która niedługo zostanie otwarta czy pod MDK na letnim kinie (świetne filmy się zapowiadają).
Jeśli jesteście otwarci na taką formę kontaktu z nieznajomym/nieznajomą, to dajcie tu swoje propozycje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Żeby dać przykład zapraszam Was na kino letnie już w ten piątek o 21:00 na tarasie pod MDK na film: Last Vegas, jeśli ktoś się zainteresuje to prosze o prywatne wiadomości, bądź odpowiedzi tu pod wpisem.
|
|
|
|
|
W sumie ciekawa propozycja
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Chętnie obejrzę ciekawy film i przy okazji poznam kogoś interesującego, kto wie może będzie z tego nowa przyjaźń
|
|
|
|
|
ale po co umawiać sie z obcymi ludzmi ? Jak się przebywa w terenie ( np podczas jazdy na rowerze ) to samoistnie spotyka się ludzi - z którymi można zagadać no i czasem okazuje się że jedziemy w podobnym kierunku .
|
|
|
|
|
Bardzo ciekawy pomysł zaproponowałaś. Jeśli czas pozwoli przyjdę. Mam nadzieję, że nikogo nie urażę swoim pytaniem, ale czy można spożywać alkohol w letnim kinie?
|
|