|
|
|
Witam. Poszukuję sprawdzonego mechanika znającego się na zawieszeniu . Samochód sprowadzony z USA. Na jednej stacji powiedzieli , że są luzy na zawieszeniu i trzeba wymienić kilka elementów. na drugiej że nie ma luzów A problem z jazdą jest.
Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parę dobrych lat temu to pamiętam, że w Artmecie koło Huty dłubali w amerykańcach, spawali, składali. Nie wiem ile na dzień dzisiejszy tych mechaników zostało ale możesz zapytać, pewnie doświadczenie jakieś zostało.
|
|
|
|
|
Broń Boże do Artmetu - znam historie kilku aut serwisowanych tam i nie polecam... Osoby tam pracujące nie mają zielonego pojęcia o tym co robią. Potwierdzeniem tego jest widok na placu - ciągle te same samochody.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Nie wiem jak jest teraz, ja ten zakład kojarzę z lat 2002-2010. W tamtych czasach było ok Ale rotacje były chyba spore bo załoga się zmieniała, być możo teraz to już nie to samo.
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o naprawę zawieszenia i zbieżność w samochodzie to tylko u Szczęcha w RNI naprzeciwko jednostki wojskowej.
|
|
|
|
|
A czy jakiś kontakt do Szczęcha to mogę dostać. tzn jakiś nr telefonu.
Dzięki za informacje. |
|
|
|
|
158412269 taki numer mam na zaświadczeniu z przeglądu technicznego.
|
|
|
|
|
Dzięki bardzo za numer , rano dzwonie się umówić. Zobaczymy co wyjdzie, to się pochwalę. pozdrawiam
|
|