|
|
|
czy mozna i jesli tak to jak usunac ogloszenie lub je edytowac na stalowemiasto ? oczywiscie ogloszenie dodane przeze mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mozna usunac - wejdz na swoje ogloszenie - edytuj i na dole jest opcja usun
|
|
|
|
|
kiedyś była opcja "edytuj", jednak teraz tez bym chciała usunąc ogłoszenie i nie ma tej opcji.Sprawdzałam zalogowana jak i nie i nie wiem jak usunąć ogłoszenie
|
|
|
|
|
Opcja edytuj funkcjonuje bez żadnych zmian. Aby moc z niej korzystać ogłoszenie musi byc dodane przez zalogowanego użytkownika. Jeśli ogłoszenie jest dodane z niezalogowanego konta, nie można go edytować. Jeśli autor potrzebuje pomocy może napisać na maila stalowe_(at)_stalowemiasto.pl w mailu musi znaleźć się link do konkretnego ogłoszenia.
|
|
|
|
|
jest ta opcja edytuj - dobrze sprawdz - oczywiscie po zalogowaniu
|
|
|
|
|
Ot i wszystko jasne, dodałam ogłoszenie bez zalogowania :-) i dlatego nie mogę go usunąć ani edytować :-)
|
|
|
|
|
Odnośnie usunięcia ogłoszenia:piszesz maila na reklama_(at)_stalowemiasto.pl z prośbą o usunięcie ogłoszenia (ja zawsze wklejam link do ogłoszenia) i zostaje ono usunięte (otrzymasz na maila wiadomość o jego usunięciu) - i już :-)
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
Nie mam opcji edytuj nie mogę skasować ogłoszenia
|
|
|
|
|
Ogłoszenia można edytować lub usuwać z pozycji osoby zalogowanej. Jeśli nie jesteś zalogowany (nie dodawałeś ogłoszenia jako osoba zalogowana), to nie możesz. Osoba niezalogowana przecież nie może mieć dostępu do edycji wszystkich ogłoszeń.
Chcesz edytować ogłoszenie, usunąć je, napisz do nas w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Zalogowany byłem
Nie mam opcji edytuj ani usuń |
|