~~chlopakzprb | |
|
|
Witam!
Czy możecie podać ceny kursu na prawko kat.B w różnych szkołach jazdy w Stalowce? Narazie wiem, że: MOTOS - 1200 Auto Motor - 1200 LOK ~ 1100 Gdybyście znali ceny w innych OSK to proszę o info ;) Z góry dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ola | |
|
|
W automobilklubie około 1100zł.
pozdrawiam |
|
|
~~rock | |
|
|
polecam LOK
|
|
|
~~chlopakzprb | |
|
|
dzieki ~ola!
~rock dzieki za info, jednak pytalem o cene ;) |
|
|
~~voyage | |
|
|
w eLce tez 1200, ale nie polecam ;)
|
|
|
~~ala | |
|
|
Ceny sa właściwie porównywalne.Córka robiła w Motosie i wszystko było ok.Miała fajnego,rzeczowego instruktora i zdała za pierwszym razem.
nie polecam Auto-motor.sama tam robiłam-wykłady rozpacz.a instruktorzy oszukuja na godzinach,przynajmniej ten u którego ja byłam.Poza tym wyjazd do Tarnobrzega traktuja jak cos ekstra.w czasie jazdy zatrzymują sie i karzą się słuchać jakby to były wykłady.Nie idż tam.A na koniec jeszcze instruktor ci powie,że marnie ci idzie i zasugeruje dodatkowe jazdy po 40 zeta za godzinę. |
|
|
~~Jacek | |
|
|
Nie zgodzę się z poprzedniczką. Robiłem prawo jazdy w Auto Motor rok temu i było w porządku. Złe wykłady ? Ja tak tego nie odbierałem, bardzo interesująco mówił wykładowca który jest już starszy i lata pracował w policji, potrafił zażartować i na prawdę trafiał do ludzi. A instruktor, no cóż ja miałem bardzo dobrego instruktora, jeździłem lanosem na Elce i powiem ze bardzo dobrze sie nauczyłem jeździć, nigdy sie nie zatrzymalismy zeby mi musiał tłumaczyć ani nie powiedział że źle jeżdżę, wręcz przeciwnie. Egzamin zdałem za 2 razem, gdyż za pierwszym w pewnym sensie w własnej głupoty oblałem. Ja jak najbardziej polecam Auto motor.
|
|
|
|
|
|
Czy któryś z ośrodków z szkolenia młodych kierowców ma takie jazdy w ofercie ?
http://tnij.org/nerwowy Link to nie wirus czy inne "gówno" tylko film na portalu patrz |
|
~~xxxxx | |
|
|
w motosie jest zniszka dla uczniow 100 zl ;]
|
|
|
~~kama | |
|
|
Ja robiłam w elce: sam kurs 1200zł dla uczniów i studentów, dodatkowo 25zł materiały do nauki. Ale ja byłam bardzo zadowolona - wykłady w porządku, instruktora miałam super, w Tarnobrzegu byłam kilka razy. Efekt: zdałam 2 tygodnie temu za pierwszym razem!
|
|
|
~~Adam | |
|
|
Bardzo wazne, zeby przy cenach kursu zwrocic uwage, co jest w nich zawarte.
W niektorych osrodkach trzeba doplacac za materialy, w innych za badania, itd., itp. |
|
|
~~ala | |
|
|
właśnie w auto motor za badania i materiały trzeba płacic dodatkowo.A jak ktoś mieszka poza Stalową Wolą, nawet 2-3 kilometry to pan instruktor jeden bierze za przyjazd i odwiezienie 10 złotych dodatkowo.I nieważne,że przyjeżdża kub odwozi z kurantem.
|
|
|
~~ala | |
|
|
z kursantem-chciałam napisać w ostatnim zdaniu.Bo z kurantem to byłby juz luksus.
|
|
|
~~gerwazy | |
|
|
w ROTRANSIE 1220 ale slyszalem ze bardzo dobre warunki w stosunku do ceny. Wiele osob mowilo ze to bardzo w porzadku szkola jazdy i wlasnie mam zamiar zapisac tam swoje dziecko.
A co wy sadzicie o ROTRANSIE? z gory dzieki |
|
|
~~kuba | |
|
|
w rottranisie?????? Wieśniaki z niska robią w rottransie i jaka hujnia na drogach.
|
|
|
~~roger | |
|
|
a buraki ze stalowej robiOM w motosie i dają łapówy bo inaczej zdać nie są w stanie
|
|
|
~~kursant | |
|
|
w motosie placilam 1300zl plus 50 zl badania, ale mimo to polecam ta firme jest
|
|
|
~~)()( | |
|
|
w motosie jest duza zdawalnosc za pierwszym razem, lapowy nie dawalam i zdalam za pierwszym razem a wiec zycze powodzenia
|
|
|
~~Kropek | |
|
|
Ja robiłem w Motosie i zdałem za pierwszym. Łapówki nie dawałem. Za kurs zapłaciłem 1250 z badaniami.
|
|
|
~~joujou | |
|
|
CYTAT Ja robiłem w Motosie i zdałem za pierwszym. Łapówki nie dawałem. Za kurs zapłaciłem 1250 z badaniami. Ja też. U Figata w Motosie robiłem. Polecam |
|
|
~~roger | |
|
|
ja tam zdania o motosie nie zmienie stalowowolskie siedlisko korupcji że też sie abw czy inne CBA jeszcze nimi nie zajeło ja tam im nigdy w lape nie dam!
|
|
|
~~ala | |
|
|
moja córka robiła w motosie ,zdała za pierwszym razem i złamanego grosz nikomu nie dawała.
|
|
|
|
|
|
MOTOS najlepszy. zdałem za pierwszym razem, mili instruktorzy tylko ze zdawalem juz pare lat wstecz
|
|
~~luna | |
|
|
Mi dodatkowe jazdy bardzo pomogły, robiłam u tego samego instruktora z którym jeździłam, zdałam za 2 razem wprawdzie ale 1 to była eidentnie moja wina - zresztą instruktor mi sugerował żebym jeszcze nie jechała na egzamin. Teraz już sama jeżdże i doceniam to czego zostałam nauczona. Przynajmniej zainwestowałam w siebie a nie w word w dodatkowe egzaminy. Polecam Rotrans - tam robiłam i P. Marka Nizińskiego
|
|
|
|
|
|
A ja mam pytanie właśnie co do instruktora jazdy. Którego polecacie, który wedlug Was jest najlepszy i oczywiście żeby nie zdzierał za dodatkowe jazdy?
|
|