|
|
|
Ludzie co to się porobiło na tym osiedlu? Fraca zamknęli, po drugiej stronie baru mlecznego (chyba Narutowicza) też jakiś społem zamknęli.. Czy ktoś wie co tam będzie i czy coś będzie? Nie piszcie że niedziela i szukam sklepu bo tak nie jest. Po prostu pytam z ciekawości
Ktoś coś wie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pod Frac-iem stoi przyczepa reklamowa Stokrotki. Jakby mieli otworzyć w dawnym Fracu. Napisali że otwarcie coś początkiem lipca.
|
|
|
|
|
O proszę, nie wiedziałam A po drugiej stronie ktoś wie co będzie
|
|
|
|
|
Jeśli Co chodzi o delikatesy, to czytałem, że mają robić generalny remont.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znowu guzik wyślij zawalił. Do obsługi mam dwie prośby, raz to posprzątać, a dwa naprawić wreszcie funkcje usuwania postów. |
|
|
|
|
No i bedzie Stokrotka ze smierdzacym stoiskiem miesno -wedliniarskim :(
w naszej stalowowolskiej Stokrotce cap jak cholera w Lublinie cap w Rzeszowie cap! jaki wniosek sprzedaja jakas padline stara.Tak fajnie bylo z Frackiem mieso i wedliny swieze,teraz zostal najblizszy Frac kolo Centrum 4,a delikatesy na szczescie remontuja,a nie likwiduja.To sklep mojego dzicinstwa,jaaaak tam pachniało kawa mielona ,jak rzucili cytrusy na swieta to cytrynami i pomaranczami. |
|
|
|
|
W delikatesach na Narutowicz jest generalny remont -- http://www.stalo(...)ws&idm=1
|
|
|
|
|
19 sklepów FRAC zostąło sprzedanych firmie która prowadzi sklpy Stokrotka - także zobaczymy które zostaną jako FRAC a które zmienią nazwę - wiem na pewno, że sklep na WP koło Toyoty również zmieni nazwę.
Stokrotka kupiła również sieć sklepów POLO MARKET i stała się największą siecią w tym segmencie. http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Frac zostawił podobno tylko te sklepy które są prowadzone w ich budynkach. Natomiast tam gdzie mieli wynajmowane lokale zlikwidowali sklepy.
|
|
|
|
|
dokładnie !!! ich własnościowym terenem jest obszar przy centrum 4 !! tam na 100 % sklep zostanie
|
|