|
|
|
Witam,
orientuje się ktoś, czy znajdę w Rzeszowie sklep z nosidełkami turystycznymi dla dziecka? W sklepach turystyczno-sportowych w galeriach nie znalazłam. Czy ktoś mnie pokieruje do jakiegoś sklepu "na mieście"? Chyba, że coś w Stalowej jest Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
W Rz nie kupisz nic dobrego.
Tylko via internet. Polecam stajnię Deutera |
|
|
|
|
Właśnie planuję kupić przez internet (raczej używane), ale najpierw chciałam przymierzyć córkę w którym nosidle siedzi najlepiej i najwygodniej O deuterach dużo dobrego czytałam i ku niemu się skłaniam, jednak kupowanie w ciemno jest trochę ryzykowne, zwłaszcza używanego, które jest bez możliwości zwrotu.
Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|