|
|
|
Wychodzę z inicjatywą budowy pomnika Marii i Lecha Kaczyńskich w centralnym miejscu Stalowj Woli, W najbliższym czasie powstaną masowo pomnikia a z Wawelu powstanie sanktuarum narodowe Kaczyńskich. Prezyden elekt dogada się z chierarchia kościelną i para prezydencka zostanie wyniesiona na ołtarze. Wszędzie będą wisieć portrety najjaśniejsze pary prezydenckiej. Zostaną uznani za męczenników i będą na ustach całego narodu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziwi mnie bardzo fakt, że prezydent hitniczego grodu nie wyszedł z tą inicjatywą wczesniej. Teraz będzie musiał prężyć muskuły i dogonić w tych inicjatywach preydenta elekta. Pomnik przy pałacu już będą budować i na każdym rondzie. Musimy w tym temacie przebić Lenina i Stalina i Kimirsena
|
|
|
|
|
Duda5 nie prowokuj. To wcale nie jest śmieszne. Mało ci agresji w tym kraju, jak i na tym forum??? Chcesz to kup sobie zdjęcie pary prezydenckiej, zrób u siebie ołtarzyk i módl się. Chociaż nie wiem, czy ty się w ogóle modlisz???
Pozdrawiam |
|
|
|
|
w domu sobie postaw prywatny ołtarzyk poświecony Kaczyńskim, umieść Jarka Antka Andrzejka.....zauważ że nie wszyscy tego chcą
|
|
|
|
|
o widzisz delta dobrze mówisz....tak mi gość ciśnienie podniósł tym pomnikiem że Twojego postu nie przeczytałem
|
|
|
|
|
no bez jaj, ,,DUDA 5'' to zwykły prowokator
|
|
|
|
|
Napisal post pozniej sam na niego odpowiedzial. Olac to