|
|
|
Jakiego dentystę/dentystkę polecacie dla dzieci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marta albo Agnieszka Chmielewskie dla dzieci tylko one!!
|
|
|
|
|
Grzegorz Porębski
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Marcin Kiciński, najlepszy dla takiego malucha, byłam z moim
5-latkiem, super wspomina dentystę, a to najważniejsze |
|
|
|
|
Prywatnie
Tomasz Szeliga (Os. Piaski) NFZ Przemysław Szoja (Nisko) - Nie ten z Wojska Polskiego. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
jak wychodzi to cenowo?
|
|
|
|
|
Mój chodzi do M.Brulińskiej na NFZ (dopłata do kolorowej plomby jak dziecko chce to 40 zł)
Dorii |
|
|
|
|
dorii1980
Mój chodzi do M.Brulińskiej na NFZ (dopłata do kolorowej plomby jak dziecko chce to 40 zł) Do Dorii W jakim wieku masz dziecko? Czy bez problemu chodzi do dentysty ? |
|
|
|
|
Polecam Novamed byliśmy tam u p. Agnieszki Chmielewskiej z naszym 2 latkiem bez stresowa wizyta dodam, że dziecko samego widoku lekarza się boi a tam o dziwo się nie bało. Przyjazna atmosfera polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT dorii1980 Mój chodzi do M.Brulińskiej na NFZ (dopłata do kolorowej plomby jak dziecko chce to 40 zł) Do Dorii W jakim wieku masz dziecko? Czy bez problemu chodzi do dentysty ? Pierwszy raz bylismy jak miał 3 lata (rok temu) na tzw. przeglądzie zeby sie oswoił. Miał dwa zęby do zrobienia, ale było w porządku. Ostatnio bylismy na kontroli i przy okazji jeden ząbek wyleczyć - traumy nie było Dorii |
|
|
|
|
Ja polecam dentes- dzieciaczka podlaczyc do gazu i zero problemu pare groszy wychodzi wiecej ale zero stresu i dla dziecka i dla rodzica.
|
|
|
|
|
Mój synek ma niecałe 4 latka , przy ostatnim myciu zębów zauważyłam ze ma dwie małe czarne plamki na ząbkach , jak mnie to zdziwiło bo myślałam że to jeszcze za wcześnie na psucie się ząbków :( Dlatego szukam dobrego i miłego dentysty dla mojego synka , bo wiadomo jak go pierwszy raz dentysta przekona do siebie to będzie chciał tam wracać
|
|
|
|
|
ehhehe mam znajomego ktory ma 3 lata polowa zębów już zepsuta dzięki naszemu super eko żarciu i super soczków dla dzieci
|
|