|
|
|
gdzie w naszym mieście lub okolicy można wycenić i sprzedać antyki,starocie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omijaj szerokim łukiem pseudohandlarzy, którzy mają sklepy w Stalowej, jeden obok hali targowej, inny w rozwadowie. Goście dobrze wiedzą ile jest coś warte ale chcą zapłacić przysłowiowe grosze. Najlepiej pochodzić w parę miejsc i popytać paru sprzedających. Kilku ich stoi w soboty wzdłóż torów na hali. Może prawdy nie powiedzą ale będziesz miał przynajmniej obraz sytuacji. Można też wystawić na allegro i zobaczyć jaką cenę osiągnie.
|
|
|
|
|
sanitariuszu, jesteś zdziwiony, że ktoś kto czymś handluje chce kupić taniej i sprzedać drożej? Cały obrót pieniędzmi polega na tym żeby zarabiać. Prywatny kolekcjoner nawet jeżeli zapłaci za antyki więcej od handlarza to też z myślą o lokacie pieniędzy, czyli też po to, żeby kiedyś ewentualnie sprzedać z zyskiem.
Drogo kupić, tanio sprzedać - to potrafi każdy, ale spróbuj odwrotnie. |
|
|
|
|
Takie małe pytanie, gdzie obok hali jest ten sklep ze starociami?
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jakaś rupieciarnia jest na białych domach. Tam gdzie gabinet Veta i sklep zoologiczny, tylko w samym kącie, po lewej stronie.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT gdzie w naszym mieście lub okolicy można wycenić i sprzedać antyki,starocie bardzo polecam sklepik w Rozwadowie niedaleko żabki miła obsługa i wogóle
|
|
|
|
|
CYTAT miła obsługa i wogóle i wogóle co? ..i wogóle założyliśmy dzisiaj konto, żeby się zareklamować? |
|
|
|
|
dzięki za info.
|
|
|
|
|
hbkm - sprawdź pocztę wysłałem ci info
|
|
|
|
|
A ja sie podepne. Mam do odrestaurowania stary dokument w ramie, papierowy, miejscami sa ubytki drobne Jest to fajna rodzinna pamiatka i chcialbym zeby jeszcze pare lat przetrwała (ma ok 80-90 lat). Czy orientuje sie ktos kto moze sie w naszej okolicy zajmowac profesjonalnie restauracja takich rzeczy ? Potrzebna bedzie tez wycena.
|
|
|
|
|
To ja też w tym temacie podpytam. Gdzie mogę odresteurowac stare meble i łóżka dębowe? Chodzi mi o usunięcie starego lakieru i położenie nowego, bez uzupełniania ubytków?
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
Ktoś cos podpowie? Może kogoś poleci?
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
A kto ci tu podpowie -trzeba mieć kontakty i komuś kogoś polecić . Temat konserwacji dokumentów drogi - chemikalia kosztują no i doświadczenie .. . Co do mebli to jeśli nie ma szkodników to temat w miarę prosty ,czyszczenie no i nowa politura . Trochę roboty jest , w naszej okolicy robiła to osoba z Zaklikowa , poszukaj
|
|