|
|
|
Mam około 25km od Stalowej Woli niwielkie gospodarstwo, które chciałabym oczyścić z zalegającego tam złomu. Nie wiem jak się do tego zabrać. Może ktoś się orientuje w tym temacie. Najlepiej byłoby aby ktoś przyjechał samochodem, na który to można wszystko zapakować ale to trochę zejdzie bo trzeba opróżnić szopę, stodołę i piwnicę. Są gwoździe, stare ramy od rowerów, bojler, aluminiowe ramy łóżek turystycznych, etc. Jak cenowo wyszłaby taka usługa?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Szukaj kogoś kto za zabranie złomu, wyczyści ci plac. Są takie osoby, znajomego popytam, przyjechała ekipa, zabrała wszystko i nie zapłacił nic
|
|
|
|
|
Przejrzyj ogłoszenia tu i konkurencji, często widuję właśnie takie propozycje jak kolega opisał. Posprzątają i grosza nie wezmą.
|
|
|
|
|
Tylko akcja jest taka, że tego złomu jest bardzo dużo i ja też chcę na tym coś zarobić więc szukam kogoś kto odliczy sobie uczciwie swoją dolę a resztę odda mi. Ja z mężem oczywiście sami załadujemy wóz chyba, że ktoś zaoferuje jeszcze swoją pomoc za adekwatne pieniądze. Chodzi jeszcze o to, żeby ten samochód udostępnić nam na dłuższą chwilę bo pracy jest multum.
|
|
|
|
|
To nie lepiej już wypożyczyć jakąś przyczepkę od znajomego i pojechać z tym samemu?? Twierdzisz, że możecie sami załadować więc jaki problem??
|
|
|
|
|
Przyczepka to chyba będzie za mało ale przede wszystkim nie mamy haka w aucie jak nikt się nie znajdzie kompetentny to pewnie poszukamy kogoś z autem z hakiem i pożyzczymy przyczepkę i będziemy jeździć na trzy razy :/
|
|
|
|
|
napisz skad jestes dokładnie i dokad ma byc to zawiezione
|
|
|
|
|
Ja się podejmę takiego przewozu mam lawety i samochody dostawcze wv t4 doka 1t ładowności 788-716-154 wystawiam fakturę Vat Link do mojej strony http://kamel-zwyzka.pl/
|
|
|
|
|
Miejsce to kawałek za Radomyślem. A zawiezione ma być np. na Wtórstal i tam po zważeniu i rozliczeniu odpalam dolę za usługę transprtu.
|
|
|
|
|
CYTAT Mam około 25km od Stalowej Woli niwielkie gospodarstwo, które chciałabym oczyścić z zalegającego tam złomu. Nie wiem jak się do tego zabrać. Może ktoś się orientuje w tym temacie. Najlepiej byłoby aby ktoś przyjechał samochodem, na który to można wszystko zapakować ale to trochę zejdzie bo trzeba opróżnić szopę, stodołę i piwnicę. Są gwoździe, stare ramy od rowerów, bojler, aluminiowe ramy łóżek turystycznych, etc. Jak cenowo wyszłaby taka usługa? Cenowo wyszło by tak,że jeszcze na tym zarobisz.Nie dawaj za darmo tylko za pół ceny,na pewno znajdziesz chętnego na taką umowę.Daj kilka ogłoszeń na lokalnych portalach i czekaj. |
|
|
|
|
Pewnie jesteś z Pniowa...i co,nie możesz dupy ruszyć,żeby kogoś we wsi poszukać?
Zresztą w każdej wsi kogoś znajdziesz,chyba,ze juz cię znają. WJ |
|
|
|
|
Panie Władku, jestem ze Stalowej a gospodarstwo odziedziczyłam ale rzeczywiście blisko Pniowa. BTW Nie musiał Pan być aż tak uprzejmy ;)
|
|
|
|
|
zadzwon 669 313 203 pomogę
|
|
|
|
|
Zadzwonię jutro, dziękuję.
|
|
|
|
|
Skontaktuj się z firmą RETMAN ze Stalowej Woli, oni zajmują się skupem złomu i płacą najlepszą cene w okolicy.
|
|
|
|
|
Ja mam psycepkę , gdzie mieszkasz?
|
|
|
|
|
Ja mogę pomóc w załadunku, posiadam odpowiedni samochód. To mój tel. 725724883.
|
|
|
|
|
Na chwilę obecną wiem, że najpierw muszę sama wszystko poskładać w jedno miejsce i wówczas zamówić transport. Dziękuję za wszystkie rady i namiary i skontaktuję się kiedy będę gotowa na transport. Wybiorę oczywiście najkorzystniejszą dla mnie ofertę.
|
|