Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam, głupia sprawa ale wróciłem własnie do domu i się okazało że kobieta "jakimiś nadprzyrodzonymi zdolnościami zamknęła mi auto z kluczykami na fotelu.. Znajdę w tym mieście jakiegoś magika który otworzy autko ? BMW E39 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapytaj w punkcie odrabiania kluczy za rzemieślnikiem w bankach wzdłuż wiaduktu.Może coś poradzą albo kogoś polecą.
|
|
|
|
|
przepraszam pisałem z telefonu i nie zwróciłem uwagi na mądrości jakie wyszły ze słownika . Oczywiście chodziło o punkt dorabiania kluczy w budkach za Rzemieślnikiem.
|
|
|
|
|
W niektórych autach da się odchylić górną cześć drzwi tzw. ramkę szyby i długim drutem zakończonym haczykiem albo silnym magnesem złapać kluczyki z fotela lub otworzyć klamkę od środka pod warunkiem że auto nie posiada podwójnego ryglowania zamków. Otwierałem w taki sposób kilka samochodów znajomych. Kolejny sposób w starszych autach to wyciągniecie szyby jeśli nie jest wklejana tylko obsadzona na uszczelce.
Jest jeszcze możliwość dorobienie kluczyka w salonie BMW po nr VIN samochodu Ostatnia możliwość Rzeszów dojazd do 100km http://carte(...)mochodu/ |
|
|
|
|
Witam, sprawdź na PW.
|
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzięki za rady udało mi się odchylić ramkę drzwi i drucikiem je wydostać
|
|
|
|
|
Super teraz musisz przygiąć ramkę do pierwotnego stanu bo będzie Ci sie lała woda do środka
|
|