|
|
|
Jaki polecacie kupić uniwersalny inhalator dla dziecka pięcioletniego i starszych osób?
Gdzie w Stalowej Woli mogę kupić urzadzenie w przystepnej cenie? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Moze w sklepie medycznym.
|
|
|
|
|
Ja moge powiedziec jakiego nie kupowac.. Diagnostic P1 Plus jest bardzo glosny, okropnie buczy kupilismy tylko i wylacznie go bo w okresie wielkanocy byl nam potrzebny a w dyzurnej aptece tylko to mieli. Sama firma nie jest zla bo z termometru jestem zadowolona ale ten model inhalatora okropny. Mysle ze warto poczytac opinie na forach i spr czy np na internecie nie kupisz taniej. Wszystkie apteki raczej w tych samych cenach beda miec sprzet.
Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
|
|
|
Polecam firmy Omron kupowałam na internecie
|
|
|
|
|
Ja polecam inhalator medela family, ma maseczkę dla dzieci i dla dorosłych, plus dodatkowe osobne wziewniki do nosa i do ust, działa bez zarzutu. My kupowaliśmy na allegro. W Rozwadowie w aptece Nova wiem że mają w dobrych cenach inhalatory i często promocje, ale nie wiem z jakich firm.
|
|