|
|
|
Cześć, mam pytanie do Was dziewczyny, troche dziwne i pewnie poleja sie negatywne komentarze.
Jestem na etapie poszukiwania wózka. Mam termin na początek czerwca. Szukam wózka 2w1 lub 3w1. Ostatnio kilka razy w okolicy szpitala widziałam dziewczynę z fajnym wózkiem ale niestety nie zdążyłam przeczytać nazwy. Może kojarzycie jaka to firma i model. Wózek 3kołowy, czarny, kilka filoetowych wstawek na gondoli, gruba i fioletowa rama. Może ktoś zna tą dziewczynę lun naze wózka. Dziewczyna to blondynka krótko ścięta, spaceruje z 3-4letnia dziewczynką. Pomóżcie plisss |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Na allegro widzialam tanie i nowe do 500 zl.tansze od tych co wystawiane sa na stalowym miescie i nadodatek uzywane...jeszcze w majstrze widzialam za 300 zl
|
|
|
|
|
CYTAT Na allegro widzialam tanie i nowe do 500 zl.tansze od tych co wystawiane sa na stalowym miescie i nadodatek uzywane...jeszcze w majstrze widzialam za 300 zl Taki wozek co szuka poprzedniczka yo kosztuje od 1500 w gore |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
abc design 3 tec
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
~ja2844 nie dzieki wozki wystawione na stalowym miescie maja ceny nie adekwatne do sprzedawanego wozka. Mam zamiar 1000zl wydac na wozek ktory bedzie poreczny, wygodny i bedzie mi sie podobac
~Peiha wielkie dzieki dokladnie to ten a ja myslalam ze to moze Quinny i znalezc nie moglam A mam pytanie 3kolowe wygodne sa w prowadzeniu czy moze jednak 4kolowe lepsze ? Niemam dziecka i zadnym sie nie opiekowalam i zielona jestem odnosnie praktyki w uzytkowaniu |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Moja córka ma 14 miesięcy i przerabiamy właśnie 8 wózek więc trochę o wózkach wiem. Jeśli szukasz wózka po mieście i nie będziesz jeździć po dużych nierównościach to polecam 3 kołowce. A jeśli nierówności to dla Ciebie codzienność to 4 kołowy, pompowane koła i amortyzatory.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Wózek za 300 czy 500zł to sobie można o kant tyłka rozbić. Chyba, ze ktoś lubi się męczyć zamiast mieć przyjemność ze spacerów.
|
|
|
|
|
I zaszczekaly mnie .dobrze ze nie pobily bo wirtualnie sie nie da.kadzy kupuje takie rzeczy na jakie go stac.po co przeplacac jak mozna tanio to samo kupic
|
|
|
|
|
Gwarantuje, że to nie to samo.
|
|
|
|
|
Moze zanim zaczniecie atakowa to sprawdzie co jest na allegro nowe plus dodatki.. a co na stalowym miescie uzywane i wtedy krytykujcie.bo wole kupic nowy na allegro z dodatkami.a nie uzywany i nadodatek drozszy bez gratisow i gwarancji.
Abc desing znalazlam za 490 na allegro i co za tani to dziadowski? |
|
|
|
|
Wozek tylko po miescie :-)
No patrzylam na tablice i chcac kupic wozek 3w1 juz kpl z parasolka folia torba to 500-300zl to graniczy z cudem no chyba ze modele wozkow ktore niekoniecznie sa ladne. No ja wiem ze wozek ma byc wygodny dla dziecka ale tez chce zeby byl ladny, no jestem kobieta lubie ladne rzeczy Moja sasiadka ma wozek taki jakis dziwny sparowka z wkladka na gondole ani to ladne ani zgrabne niski taki i wydaje sie ciezki. No poki co bede patrzec na 3kolowca. A drogie mamy kupowac 3w1 czy moze 2w1 a fotelik/nosidelko dokupic oddzielnie. |
|
|
|
|
ja2844 który wózek w ogłoszeniach należy do Ciebie?A może jeszcze jesteś za młoda by być matką?W spółdzielni robią takie za darmo....wystarczy zadzwonić.Szopen zapomniał dodać.
|
|
|
|
|
Patrzylam na allegro to jest licytacja nie kup teraz :-) z dodatkow to tylko oslonka na nozku a to raczej standardowe wyposazenie w gondoli. No ja jakbym kupowals to kpl jak juz pisalam parasolka zeby byla bo chyba uniwersalna sie nie sprawdzi bo rama jest gruba no i torbe oryginalna oraz folie bym chciala. Wole kupic u kogos kpl niz pozniej osobno dokupowywac :-) ale dzieki zs checi :-) a wozki do 500zl na stalowym takie wlasnie male garbate wgl mi sie nie podobaja mam budzet 1000zl i mysle ze kupujac uzywany cos fajnego do tej kwoty znajde ,oprocz olx.pl gdzie szukac uzywanych wozkow ktos wie ?
|
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
te z allegro za 500zl to także odradzam.. nie uzywalam ale z wygladu sa okropne, ani trochę nie podobają mi się
ja uzywalam graco quattro, ten stary model, sprawdzal się super ale.. kolkaa ma slabe, myslalam ze pojezdze nim dluzej ja polecam kupic sama gondole, a spacerowke potem dokupic jak dziecko będzie wieksze, tylko ze ciężko kupic sama gondole wszędzie dominują wozki raczej 2w1, 3w1 |
|
|
|
|
Mi sie podobają czterokołowe wozki.nie goondole bo dziecko smiesznie w nim wygląda Moim zdaniem.
|
|
|
|
|
Fotelik zdecydowanie osobno po uprzednim sprawdzeniu jak wypada w testach zderzeniowych.
|
|
|
|
|
Ja, a w czym byś wozila noworodka jak nie w gondoli?
Skąd ty się w ogóle urwalas zastanawiam się przy każdym temacie. |
|
|
|
|
Ten wozek z firmy quattro jest ladny i lekki co tez jest wazne.jak trzeba go wnosic na ktores tam pietro
|
|
|
|
|
Nie no yez jestem zdania ze te z allegro do 500zl ani ladne ani praktyczne. To moje pierwsze dziecko i chce kupic cos fajnego czyt. wygodnego, praktycznego i ladnego. Z partnerem jestesmy zdania ze na dziecku niema co oszczedzac, sobie mozemy poodmawiac aby malemu cos kupic :-)
Tak wpasnie myslalam zeby fotelik kupic sprawdzony z atestami bo te do wozkow to raczej takie chyba do sklepu i spowrotem. No ja obeznana w wozkach nie jestem no ale noworodki w gondolach sie wozi :-) |
|
|
|
|
Niedawno zmieniałam wózek z głebokiego na spacerówke. Gondola +dobry fotelik uwazam ze sa najlepszym rozwiazaniem a pozniej wygodna dla dziecka spacerowka. Mielismy wozek 3w1 ale spacerowka zupelnie nam nie podpasowala i dlatego korzystalismy tylko z gondoli i chwilami z fotelika. Teraz mamy spacerowke trojkolowa Joie i jestem z niej bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
Jest stronka .sprzedajemy.pl
|
|
|
|
|
jastina93 - wyslałem Ci wiadomość na pw
|
|
|
|
|
Kupiłam wózek 3w 1 fajny amorami pompowanymiowanymi kołami i wszystkimi bajerami i fotelik mimo dobrej firmy był taki że masakra , gondola fajna , spacerówka super poręczna ale i tak koniec końców kupiłam wózek parasolke do tego i nowy fotelik samochodowy
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
A ja mysle nad wozkiem głeboko spacerowym.4 baby atomik.cieplo bedzie to goondola nie bedzie potrzebna mi nie ma co przegrzewac dziecka.zaszalałas☺z zakupami
|
|
|
|
|
Ok moze nie znam sie do konca na wozkach ale co ma przegrzewanie dziecka do gondoli ,jak noworodka mam wozic w spacerowce skoro to malenstwo bedzie mialo nie wiecej niz 60cm i poki nie siada samo powinno lezec. Ty to chyba jak ktos wyzej napisal raczej nie jestes matka. Nie chce kupic wozka z gondola bo mam widzimi sie ale noworodki wozi sie w gondoli conajmniej do czasu az moze dziecko juz siedziec.
|
|