Dołączył: 30 Kwie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy ktoś miał torbiele na zatokach szczękowych?Jeżeli tak to do jakiego lekarza najlepiej się z tym udać? i czy konieczne jest usunięcie ich?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
od rodzinego po skierowanie do laryngologa oraz do chilurga wtedy zdecydują.lepiej usunac ale od tego są specjalisci.
|
|
|
|
|
Oczywiście, że same nie znikną. Takich zmian się nie hoduje.
Skierowanie od rodzinnego i na chirurgie szczekowo-twarzowa. |
|
|
|
|
Polecam tylko i wylącznie dr Kurzyńskiego z Tarnobrzega. Przyjmuje tam prywatnie, i raz w tygodniu w szpitalu w Tarnobrzegu wykonuje operacje. U nas w Stalowej mężowi chcieli zamiast wyczyścić zatoki szczękowe to wyprostować przegrodę, bo twierdzili że jest krzywa, a dr Kurzyński jak to usłyszał to nie mógł uwierzyć, bo co jak co, ale przegroda to akurat prosta była.
|
|
|
|
|
Ja mialam usuniete operacyjnie, jak chcesz to moge Ci dac namiary na lekarke w tarnowie
|
|
|
|
|
To ja się zapytam przy okazji jak wyglądał zabieg? Rehabilitacja? Wszelkie przyjemności z tym związane?
|
|
|
|
|
podpisuję się pod poleceniem dr Kurzyńskiego z TBG jak również mogę szczerze polecić Panią dr Kurzyńską małżonkę doktora- pełen profesjonalizm w podejsciu do pacjenta i choroby pacjenta- duza wiedza i fachowość.
|
|
|
|
|
Ja mam torbiel w zatoce klinowej i silne bóle głowy, których przyczyną może być właśnie ta torbiel.
To podobno najgorzej dostępne miejsce ze wszystkich zatok. Laryngolog powiedział mi, że do zatoki klinowej potrzeba naprawdę dobrego fachowca i polecił dr Kupisza z Lublina. Byłem już u niego w gabinecie. Powiedział żeby zrobić wszystkie potrzebne do operacji badania i przyjechać na oddział. Tak też zrobiłem. Po przyjeździe do szpitala przeczytał wynik tomografu i skierował do sekretariatu w celu zapisania się do kolejki. Mam termin operacji na lipiec, ale kontakt z tym doktorem nie pozostawił najlepszego wrażenia. Trochę się wacham. |
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Arek bedzie dobrze.psecjalisci tak maja ze sa malo rozmowni
|
|
|
|
|
Jak chcecie wiedziec jak wyglada zabieg i do kogo dzwonic to moj te ,603227775