|
|
|
Witam.
Proszę o poradę gdzie w stalowej bądź w okolicy znajdę "fachowca" od immo ? Problem polega na tym że padł mi licznik w Octavii `99r....na nieszczęście załączyła się durna blokada, po zakupie nowego "używanego" i przelutowaniu modułu "kostki" od Immo i pamięci ze starego licznika do nowego nic nie dało blokada nadal jest aktywna tj, odcina zapłon...i tu pytanie gdzie znajdę fachowca który mi to zrobi ? Dodam że nie posiadam pinu do Immo, samochód zakupiłem jakiś czas temu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Też skoda i też problem z licznikiem. Szukalem fachowca i znalazlem od "korekty licznikow". Polecali mi jakiegos z Niska. Firma krzak, zero adresu wszystko na telefon. Wiadomo, śliski temat Odradzam, gość niepoważny, umawiasz sie, 10 razy przeklada a na koniec nie odbiera telefonów.
Ale wiem, że jeszcze ktoś szukal kiedys w mercedes vito fachowca od licznika i byl jakis inny fachowiec. Jak przekopiesz forum dobrze to natrafisz na namiary. Ja sie uporalem ze swoim u kogos innego/ poważnego, ale raczej nie bedziesz zainteresowany bo to 400km od Stalowej |
|
|
|
|
Hej.
Spróbój u Tabora na sandomierskiej. On powinien to ogarnać : ) |
|
|
|
|
Spróbuj u Borysa w Antoniowie.Kuzynowi w Audi odblokował.
600992852 lub 158453542 WJ |
|
|
|
|
Chamera, nie dałby rady ?
|
|
|
|
|
Pawel Wala na handlowej kolo PECu
napewno sobie poradzi |
|
|
|
|
No z tym Antoniowem to troche daleko, na holu nie bardzo a laweta troche kosztuje...400km też odpada
P.Wala dzwoniłem, z naprawą problemu nie będzie i faktycznie...tani to nie jest. Do Chamera dzwoniłem ale za późno bo pracuje do 15...a Tabor nie chce się w to bawić. Nie sądziłem że będzie z tego taki problem A co możecie powiedzieć o Auto klinice ? warto tam cokolwiek robić ? |
|
|
|
|
Polecam Andrzeja Kluka z Niska na Torowej ma warsztat.
Jeździłem z takimi prawdziwymi zagrychami po kilku mechanikach w okolicach stw-niska no i jemu jako jedynemu udało sie naprawic. Chodziło jednym razem o błąd w zegarach gdzie inni chcieli poł elektroniki wymianiac a widac pojecia nie mieli. A drugi przypadek sterowanie turbosprężarki. W jednym i drugim przypadku udało mu sie ogarnąć temat i wcale nie tak drogo. Jak coś to polecam. |
|