|
|
|
witam mam do was pytanie obliczam komuś pit 11
umowa zlecenie przychow 5620 koszty 1124 pobranas zaliczka 372 ubezp zdrowotne 435,56 wyszedl mi zwrot czy ktos mi powie czy tu i jaki zwrot wychodzi przy tak malej kwocie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PIT-11 się nie oblicza, tylko wypełnia na podstawie karty wynagrodzeń albo list płac.
Jeżeli chodzi Ci o zeznanie roczne PIT-37, to z tej umowy cała pobrana zaliczka będzie do zwrotu. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
tak chodzi mi o pit 37 i tak wqlasnie mi wyszlo czyli osoba dostaje zwrot 372 zl tak ?
|
|
|
|
|
Tak.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Tak gdyż w Polsce możemy zarobić te właśnie krocie, nie płacąc podatku w ogóle, wyobraź sobie
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Doprecyzowując: od tych "kroci" trzeba zapłacić podatek bo ich wysokość przekroczyła oszłamiającą kwotę 3091,00 zł dochodu niepodlegającego opodatkowaniu. W tym przypadku odprowadzeniu haraczu zapobiegła składka na ubezpieczenie zdrowotne
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja tam bardziej się zastanawiam kto dał pita osobie która od 2 mcy narzeka że się walnęła w picie i jej kasy nie przelali Juz bym wolał dac heńkowi spod budki z piwem bo on zawsze dobrze wpisuje w komputer
|
|
|
|
|
I jeszcze mówi, że oblicza PIT 11 ;-)
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
A wystarczy dac 20 zl ksiegowej zeby rozliczyla.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja tam bardziej się zastanawiam kto dał pita osobie która od 2 mcy narzeka że się walnęła w picie i jej kasy nie przelali Juz bym wolał dac heńkowi spod budki z piwem bo on zawsze dobrze wpisuje w komputer ja się bardziej zastanawiam po co ktoś się czegoś takiego podejmuje z pełną świadomością, że nie ma o tym pojęcia. |
|
|
|
|
CYTAT ja się bardziej zastanawiam po co ktoś się czegoś takiego podejmuje z pełną świadomością, że nie ma o tym pojęcia. A skąd założenie, że autorka tematu ma pełną świadomość tego, że nie ma o tym pojęcia? Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ja się bardziej zastanawiam po co ktoś się czegoś takiego podejmuje z pełną świadomością, że nie ma o tym pojęcia. A skąd założenie, że autorka tematu ma pełną świadomość tego, że nie ma o tym pojęcia? 1. Poziom pytań 2. Żale, że 2 miesiące czeka na zwrot, bo w swoim picie zrobiła błąd, o których ktoś wyżej wspomina. |
|
|
|
|
Jak dla mnie to świadczy o tym, że nie ma pojęcia w temacie, ale niekoniecznie o tym, że ma tego pełną świadomość
|
|
|
|
ALE OD WAS JADEM JEDZIE !!!
Mój pit który co roku składam to PIT 36 potrafię i wypełniam PITy z działalności gospodarczej z emerytur ale zlecenia się jeszze nie podejmowałam i jeśli chcecie poujadać to chce się douczać ! W dzisiejszych czasach z pomocą internetu można wszystkiego się douczyć- wyszedł mi zwrot taki sam tylko spytałam bo osoba która mi dała PIT twierdziała że to nie możliwe że ma zwrot ! A jeśli chodzi o błąd który nie wiem jak znależliście w innym temacie gdzie o tym pisałam wyobraźcie sobie że wcale błędu nie zrobiłam !! tylko nie moja wina że panie z US odliczyły sobie z pita 8,50 odsetek za zwłokę w jakiejś wpłacie i trzeba było zrobić w kosztach dochodu korektę -BŁĄD JAK WIDAĆ Z WINY PRACOWNIKÓW bo powinny powiadomić że odliczają jakieś odsetki i to należy poprawić ! MASAKRA POLSKA TO NAJGORSZY KRAJ PSÓW BO TAK NAZWĘ TYCH CO NA MNIE NAJECHALI JESTEŚCIE TAKIMI MAŁYMI PIESKAMI KTÓRE WCIĄŻ UJADAJĄ KONIEC TEMATU PIT ZŁOŻONY TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT ja się bardziej zastanawiam po co ktoś się czegoś takiego podejmuje z pełną świadomością, że nie ma o tym pojęcia. A skąd założenie, że autorka tematu ma pełną świadomość tego, że nie ma o tym pojęcia? 1. Poziom pytań 2. Żale, że 2 miesiące czeka na zwrot, bo w swoim picie zrobiła błąd, o których ktoś wyżej wspomina. poziom twojego rozumu mniej niż zerooooo |
|
|
|
|
KONIEC TEMATU PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE BO TEMAT JEST NIE AKUTALNY
|
|