|
|
|
Witam, czy ktoś wie na czym polega nowa usługa w multimedii : internet z energią ?
jak to wygląda w praktyce ? czy ni jest to jakiś wkręt i czy nie płaci się więcej ? podzielcie się |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem jak wygląda usługa w praktyce, ale wiem jak ogólnie wyglądają usługi MM w praktyce. Mało mają wpólnego z tym co w teorii i na papierze. Od miesiąca jestem na wypowiedzeniu umowy a mój internet który zgodnie z umową powinien być 20Mbit oscyluje w granicach 5Mbit. Nie mogę się doczekać końca wypowiedzenia i absolutnie nie polecam!
|
|
|
|
|
Mam od nich Internet 30 Mb/s i nie mam do niego zastrzeżeń. Na speed teście pokazywało prędkość zbliżoną do 30 Mb/s, tj. jakieś 29,7 Mb/s. Raz tylko był kilkugodzinny problem, ale na infolinii mi powiedzieli, że to ogólnopolska awaria i za kilka godzin to naprawią.
Energię też mam od nich. Przez pół roku mam stawkę 20% niższą od tej co jest w PGE, później przez 2,5 roku będę miał taką co teraz ma PGE. Z tym, że mam gwarancję niezmienności ceny. Więc na całej umowie powinienem trochę zaoszczędzić. No i nie ma dodatkowych opłat handlowych jakie pobierają inni sprzedawcy energii elektrycznej. |
|
|
|
|
u mnie z multimedią wszystko ok,w umowie mam neta 12 Mb/s i tyle mam też w rzeczywistości
|
|
|
|
|
mam 60 Mbit
i faktycznie tyle jest bez zastrzezen |
|
|
|
|
bardzo wam dziękuję