|
![]() |
|
nie o ilości wpisów pisałem
xxxxxxxxxx Sprawa się rypła Anieli? https://www.youtube.com/watch?v=fc_i5pEFZ_c |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Więc o czym?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Opowiem wam bajeczną historie. Za rzeką żyła brzydka królewna co obiecała ze zaprosi zamorskich gości na ucztę. Gdy goście zaczęli zjeżdżać odesłała ich do granicznych zamków na ucztę, a gdy skończyli ucztować to goście wystawili rachunek za kłopot. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Opowiem wam bajeczną historie. Za rzeką żyła brzydka królewna co obiecała ze zaprosi zamorskich gości na ucztę. Gdy goście zaczęli zjeżdżać odesłała ich do granicznych zamków na ucztę, a gdy skończyli ucztować to goście wystawili rachunek za kłopot. Mniej bierz/pal tego czegoś co bierzesz ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Opowiem wam bajeczną historie. Za rzeką żyła brzydka królewna co obiecała ze zaprosi zamorskich gości na ucztę. Gdy goście zaczęli zjeżdżać odesłała ich do granicznych zamków na ucztę, a gdy skończyli ucztować to goście wystawili rachunek za kłopot. Mniej bierz/pal tego czegoś co bierzesz ... Takiś błyskotliwy,a nie złapałeś,że to o Makreli... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No nenad, błysnąłeś intelektem
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
A gdzie wyczytałeś że napisałem że czegoś nie załapałem ?? Był jeden taki co po używkach malował i pozbył się ucha ... Ja tylko napisałem co napisałem w trosce o zdrowie
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ... Myślisz, że jesteś jakimś pępkiem świata, którego należy przekonać do swoich racji?... On nie myśli !! on żyje w takim przekonaniu ... ![]() ![]() problem jest taki że ego niektórych osób ciężko wyrazić w liczbach ![]() CYTAT Nie słyszałeś zdania wybranego Prezydenta, ooo? nie ... szczerzę wątpię czy takowe posiada ... Bananie , powinieneś sam się zmoderować , nie piszesz na temat! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo2, jak udowodnię? Nadal uważasz, że mam ochotę cokolwiek ci udowadniać? Napisałem co myślę i jak to widzę. Nie będę ci niczego udowadniał i w żaden sposób cię przekonywał. Myślisz, że jesteś jakimś pępkiem świata, którego należy przekonać do swoich racji? Lecz się człowieku. ![]() Nie zrozumieliśmy się Andrzejku!Nie mam żadnych oczekiwań względem Ciebie, zwracam Ci tylko czasami uwagę , żebyś sfolgował z pisaniem bredni ! A że dopuszczasz się tego notorycznie , to ja sporadycznie próbuję nastawić Twój zwichrowany obraz rzeczywistości. Jednakowoż w tym co piszesz jest jakiś element prawdy! Nie masz obowiązku udowadniania przed kimkolwiek jakichkolwiek racji! Jest to niezaprzeczalne prawo każdego ignoranta , żeby w granicach prawa głosić swoje poglądy. ![]() ![]() Moderowano przez: el.Banan ...
|
|
|
![]() |
|
Komuś już zwieracz nie trzyma ...Jarek był w bazie ?
|
|
![]() |
|
CYTAT A gdzie wyczytałeś że napisałem że czegoś nie załapałem ?? Ja tylko napisałem co napisałem w trosce o zdrowie Przynosi mu ulgę to pal licho, niech pisze na zdrowie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Mam nadzieje ze ja nic nie zalapalem.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam nadzieje ze ja nic nie zalapalem. To jednak Jarek był w bazie ... ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT ........pisze co myślę i jak to widzę. Wszystkim ulżyło. |
|
|
![]() |
|
Banan ty masz płacone podwojnie za post,w ktorym uzyjesz slowa Jarek ?
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
https://www.youtube.com/watch?v=byJIIVQ8hO0
Pokazują Normalną reakcje obywateli na przymusową islamizacje. |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT Banan ty masz płacone podwojnie za post,w ktorym uzyjesz slowa Jarek ? Napisał bym że ch... cie to obchodzi to mój kontrakt ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: el.Banan brak związku z tematem
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
![]() |
|
A jakie są twoje merytoryczne "fakty" a nie bicie piany ... nt. uchodzców
|
|
![]() |
|
ciezki dzien masz sadzac po bluzgach,a moze to brak Trybunalu dla Ziobry tak cie boli
![]() Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
CYTAT ps. moj kontrakt zabrania mi wymiany zdan z platfusami... Jak znam kilku "platfusów" to obawiam się że jak to przeczytają są gotowi się pochlastać ... Ja od siebie napisze że "wymieniać zdania" to można z kimś co ma coś do napisania/powiedzenia ... w waszych szeregach takich trzeba szukać ze świecą ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Na wszelki wypadek zeby ktos nie zaprotestowal
![]() http://www.tvn24.pl/poznan,43/z-fiorentina-przy-pustych-trybunach-uefa-zamyka-stadion-lecha,580303.html ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ci z PO to sa jednak idioci ! Tyle lat starali sie o TS dla Ziobry,a dzis zabraklo im 5 glosow,by do tego doszlo. Tyle,ze Kopacz,Budka i 7 innych poslow bylo nieobecnych na glosowaniu !
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moim obowiązkiem jako premiera jest przede wszystkim solidarność z własnym krajem i narodem ...
E.Kopacz Dla polaków kasy brak podniesiony wiek emerytalny, kasa z OFE vat itd itp A tymczasem dla islamu kasa jest - Ja nie mogłam zadeklarować dziś konkretnej kwoty, ale na najbliższym posiedzeniu Rady Ministrów podejmiemy taką uchwałę i zadeklarujemy określoną kwotę, o której wysokości poinformujemy również przewodniczącego Rady Europejskiej i przewodniczącego Komisji Europejskiej - powiedziała Kopacz na konferencji prasowej po szczytowaniu http://m.new(...)8,1.html "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
Max Kolonko ma rację. Oni zrobia wszystko co kaze Merkel,bo liczą na stanowisko w UE. Tu przegraja wybory,ale tam zostana komisarzami itp.
|