|
|
|
Gdzie się zatrzymać , proszę namiary na sprawdzone kwatery okolice Wetliny i Smerka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalnica, u Oli
|
|
|
|
|
http://www.nocowanie.pl/noclegi/polanczyk/kwatery_i_pokoje/60187/#
Piękny widok na solinę mają i co najważniejsze spokój i cisza. Byłem i polecam gorąco do sklepu 5min. do reszty straganów, sklepików oraz restauracji(centrum) 10-15 min. piechotą w zależności od tępa chodu.Aha pokój 30zł. osoba. |
|
|
|
|
CYTAT Byłem i polecam gorąco do sklepu 5min. do reszty straganów, sklepików oraz restauracji(centrum) 10-15 min. piechotą w zależności od tępa chodu. Tylko do Bieszczad daleko |
|
|
|
|
Dla mnie nie było problemu auto i do szlaku można dojechać i w góry
Dobra jakby ktoś chiał coś nad soliną to polecam ten nocleg |
|
|
|
|
Polańczyk odpada, Okolice Wetliny Mnie interesują .
|
|
|
|
|
http://www.eholiday.pl/noclegi-wetlina-46234.html
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT w zależności od tępa chodu Tępa to ty jesteś. damian1022 pyta o noclegi w oklicy Wetliny, a ty mu proponujesz Polańczyk czyli w odległości ponad 40 km. A jak spyta o nocleg w Stalowej Woli to mu zaproponujesz Kraśnik czy Leżajsk "bo piękny widok"? |
|
|
|
|
Żeby jeszcze jej miejsce było godne polecenia. Człowiek pyta o serce Bieszczadów, czyli chce rozkoszować się górami, a ktoś sprowadza wszystko do poziomu straganów. Ja jak chcę mieć rajd między straganami to wstaję skoro świt i biegnę do Bułgara
|
|
|
|
|
Podbijam temat, ponieważ zbliża sie długi weekend majowy moze ktoś skorzysta.
|
|
|
|
|
Ja polecam Bukowiec spokojnie nad rzeką można fajnie wypocząć jest tam jeden wolny domek 6-7 osobowy od jutra do niedzieli może ktoś chętny ? nr kontaktowy do właścicieli 609 127 926
|
|
|
|
|
roztoki górne schronisko PTTK, przerobione na kwatere prywatną z jedzeniem łazienkami, z tamtąd szlakiem na smerek ok 3 godzin, cisna 6 km, solina ok 25km plusem jest to że w miejscowości praktycznie brak ludzi, brak jakiegokolwiek zasięgu telefonicznego także jak to się mówi odcięci od świata
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
marines - wybieram się z rodzinką na ten weekend - podziele sie opinia po
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT Nowy hit w Bieszczadach "Jedna z najpiękniejszych tras kolejowych stanie się wielką atrakcją turystyczną. Pociągi przestały tędy kursować kilka lat temu. Ale już za cztery tygodnie szlak kolejowy z Zagórza do granicy z Ukrainą w Krościenku" Dla niektórych Bieszczady zaczynają się za Rzeszowem. |
|