|
|
|
CYTAT Ten gość tez mnie oszukał Napisz coś więcej o swojej sprawie. Ja gościa zgłosiłem, jak zdobędę dane idę do sądu. I wszystkim doradzam to samo, partaczy i ludzi bez honoru trzeba się pozbyć. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT evik138 to sie dzwoni lub idzie do spóldzielni zgłasza sie awarie i pan ze spóldzielni przychodzi do domu naprawia daje pokwitowanie ze zrobił i naprawił.... szkoda ze rodzice nie wiedza po co płaca fundusz remontowy co miesiąc Chyba Ty sama nie dokońca wiesz jak działa fundusz remontowy lub jesteś panią ze spółdzielni z którą należy żyć w zgodzie. Wszystko co w ścianie należy do spółdzielni - (czytaj: za fumdusz remontowy)np. pociągnicie kabli od skrzynki do skrzynki. Do tego dostaje się kable+puszki. Gniazdka, kontakty i inne bajery na koszt własny. Reszta montażu kosztuje za 1 godzinę 48.40 zł. Przychodzi zawsze 2-ch elektryków, czyli 2x 48.50 Wiem, bo jestem obecnie na etapie remontowym. CYTAT Ze spoldzielni to oczywiscie przyjda i zrobia wszystko czego potrzebujesz,ale po godzinach pracy i za oplata.U mnie robili elektryke za 150 zl za podciagniecie 3 kabli i zalozenie 1 puszki. Nie wiem jak było u Ciebie ale u mnie było okej. Zrobili co mieli zrobić ze spółdzielni+ opłata. A później chciałam prywatnie to zrobili prywatnie. Czy w ramach spółdzielni, czy prywatnie zrobili bardzo dobrze. Każdy elektryk ceni inaczej....trzeba było popytać CYTAT a mi zrobili za darmo oj evik szkoda gadać na takie Twoje piep...nie ... Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Jak robiłem remont łazienki to fachowce ze spółdzielni chcieli przyjść w godzinach pracy, żebym zapłacił jak by przyszli prywatnie po pracy. I jeszcze chcieli zrobić jak im pasuje, że tak to nie mogę, że tylko tak jak oni mówią. Cwaniaki i kombinatory. W końcu wziąłem normalnego fachowca prywatnie, zapłaciłem jak spółdzielnianym a przynajmniej mam tak jak ja chciałem nie jak komuś pasowało.
|
|
|
|
|
CYTAT Ten gość tez mnie oszukał A czego od razu oszukał? Po prostu zarabia na życie, tylko mu się znowu nie udało. Przecież przyjechał, zrobił ... i nawet godzinę działało. To tylko partactwo i nieudolność. CYTAT Ja gościa zgłosiłem, jak zdobędę dane idę do sądu. A gdzie go zgłosiłeś? Na policję? Z nr telefonu policja nic nie zrobi. Też kiedyś gościa szukałem, miałem nr tel., a po miesiącu policjant zadzwonił i spytał czy już czasem nie wiem kto to, bo by dalej sprawę pchnęli. Parodia. CYTAT I wszystkim doradzam to samo, partaczy i ludzi bez honoru trzeba się pozbyć. Honor? W dzisiejszych czasach? A kogo to obchodzi? |
|
|
|
|
CYTAT I wszystkim doradzam to samo, partaczy i ludzi bez honoru trzeba się pozbyć. Honor? W dzisiejszych czasach? A kogo to obchodzi? [/cytat] Mam tu na myśli że facet zdaje sobie sprawę z tego że spartaczył robotę, więc pownien zachować się jak facet a nie gówniarz. Już teraz stracił na tym więcej bo kto dziada wpuści do domu. A to dopiero początek |
|
|
|
|
CYTAT I wszystkim doradzam to samo, partaczy i ludzi bez honoru trzeba się pozbyć. CYTAT Honor? W dzisiejszych czasach? A kogo to obchodzi? Mam tu na myśli że facet zdaje sobie sprawę z tego że spartaczył robotę, więc pownien zachować się jak facet a nie gówniarz. Już teraz stracił na tym więcej bo kto dziada wpuści do domu. A to dopiero początek 609 346 355 Tutaj kolejne ogłoszenie, odzywajcie się ludzie bo nie wierzę że jakąś skomplikowaną robotę by zrobił, skoro wtyczki którą odłączał nie potrafił poprawnie podłączyć |
|