|
|
|
Poszukuje dobrego ginekologa który pomoze mi zajść w ciążę...
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
W przychodni w Nisku juz byl podobny temam poszukaj na forum
|
|
|
|
|
a jak się nazywa?
|
|
|
|
|
Ciagle pytasz sie jedno i to samo
|
|
|
|
|
Jeżeli masz dłuższy problem z zajściem w ciąże
to ja ci proponuje Klinikę ABOVO w Lublinie prof. Lechosław Putowski |
|
|
|
|
CYTAT Ciagle pytasz sie jedno i to samo jak nie znasz odpowiedzi na pytanie to nie odpowiadaw w ogóle |
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli masz dłuższy problem z zajściem w ciąże to ja ci proponuje Klinikę ABOVO w Lublinie prof. Lechosław Putowski dziękuję |
|
|
|
|
Bo jestes sierotą albo taka sierote udajesz
|
|
|
|
|
łatwo ci powiedzieć
|
|
|
|
|
Zamiast siedziec przed komputerem idz do jednego lekarza jak nic nie da to drugiego. Siedzisz tylko i sie zamartwiasz zamiast cos dzialac. Zaden ginekolog nie przyjdzie ci do domu i nie powie jak i co
|
|
|
|
|
Zmieniłam już ginekologa codzinnie się nie chodzi do niego bardzo długie kolejki są.
|
|
|
|
|
To idz prywatnie
|
|
|
|
|
taki mam zamiar tylko chce się dowiedzieć jak się nazywa ten ginekolog w nisku który pomaga zajsc w ciążę
|
|
|
|
|
Polski
|
|
|
|
|
a niewiesz ile za wizyte bierze
|
|
|
|
|
80 zl za usg tez 80
|
|
|
|
|
chodziłas do niego?
|
|
|
|
|
Jak bylam w ciąży to chodzilam. Ale moja kuzynka nie mogla zajsc poszla do niego zrobil jej jalis zabieg i zaszla po trzech miesiacach
|
|
|
|
|
tez miałam robiony zabieg ale na razie dalej nic
|
|
|
|
|
ja Polskiego nie polecam! Nie wiem jakim jest lekarzem jeśli chodzi o pomoc w zajściu w ciążę, jeśli ci pomoże to dobrze, ale jak już w ciąże zajdziesz to uciekaj jak najdalej! Wiem co mówię, jeśli chcesz mogę ci napisać dokładnie na priv, bo nie mam ochoty opisywać na forum przebiegu ciąży. Nie polecam!!!
|
|
|
|
|
No napisz ja chetnie sie dowiem
|
|
|
|
|
Było to skierowane do osoby która szukała pomocy, nie do Ciebie. Wydajesz się strasznie butna i co tu dużo mówić, wredna. Dziewczynę która ma problem z zajściem w ciąże nazywasz sierotą, wygląda jakbyś chciała zdołować, zgnoić. Tobie nie mam zamiaru opisywać swojej sytuacji zdrowotnej, bo po pierwsze nie ty jesteś osobą która prosiła o pomoc, i nie wiem dlaczego ale mam dziwne podejrzenie, że to co napisałabym Ci na priv, mogłoby zostać tu opisane. Jeśli się mylę, to odrazu wybacz.
|
|
|
|
|
CYTAT Było to skierowane do osoby która szukała pomocy, nie do Ciebie. Wydajesz się strasznie butna i co tu dużo mówić, wredna. Dziewczynę która ma problem z zajściem w ciąże nazywasz sierotą, wygląda jakbyś chciała zdołować, zgnoić. Tobie nie mam zamiaru opisywać swojej sytuacji zdrowotnej, bo po pierwsze nie ty jesteś osobą która prosiła o pomoc, i nie wiem dlaczego ale mam dziwne podejrzenie, że to co napisałabym Ci na priv, mogłoby zostać tu opisane. Jeśli się mylę, to odrazu wybacz. Napisz mi na priv to pogadamy |
|
|
|
|
CYTAT Było to skierowane do osoby która szukała pomocy, nie do Ciebie. Wydajesz się strasznie butna i co tu dużo mówić, wredna. Dziewczynę która ma problem z zajściem w ciąże nazywasz sierotą, wygląda jakbyś chciała zdołować, zgnoić. Tobie nie mam zamiaru opisywać swojej sytuacji zdrowotnej, bo po pierwsze nie ty jesteś osobą która prosiła o pomoc, i nie wiem dlaczego ale mam dziwne podejrzenie, że to co napisałabym Ci na priv, mogłoby zostać tu opisane. Jeśli się mylę, to odrazu wybacz. Wybaczam |
|