|
|
|
gdzie można udac sie prywatnie do [chyba] chirurga z długotrwałym bólem w pachwinie, myslałam o przychodni Goli;przyjmuje tam ktos prywatnie, bez skierowania?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
CYTAT gdzie można udac sie prywatnie do [chyba] chirurga z długotrwałym bólem w pachwinie, myslałam o przychodni Goli;przyjmuje tam ktos prywatnie, bez skierowania? na wizyte prywatna nie trzeba skierowania tylko wypchany portfel
|
|
|
|
|
to akurat jest dla mnie jasne....
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jedź ze skierowaniem do poradni przy rondzie w nisku do Czyżewskiego. Nie masz skierowania to 50 zł płacisz i tez cie przyjmą
|
|
|
|
|
A tym bolem to nie do urologa powinienes isc?a nie chilurg
|
|
|
|
|
Idz do rodzinnego lekarza to ciebie pokieruje do jakiego slecjalisty sie udac i da skierowanie za darmo.. lub na pogotowie po 18-stej godzinie
|
|
|
|
|
rzecz w tym ze nie mam czasu biegac po rodzinnych, stac w kolejkach, dlatego chce prywatnie od razu uderzyc
|
|
|
|
|
CYTAT rzecz w tym ze nie mam czasu biegac po rodzinnych, stac w kolejkach, dlatego chce prywatnie od razu uderzyc orazu przyjmna ale na pogotowiu po 18stej. , prywatnie pewnie tez maja jakies terminy no i jeszcze nie wiadomo do jakiego specjalisty udezyc
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT rzecz w tym ze nie mam czasu biegac po rodzinnych, stac w kolejkach, dlatego chce prywatnie od razu uderzyc orazu przyjmna ale na pogotowiu po 18stej. , prywatnie pewnie tez maja jakies terminy no i jeszcze nie wiadomo do jakiego specjalisty udezyc Ehh i po co ten spam? |
|
|
|
|
http://poradnia-reumatologiczna.pl/index.php/specjalisci.html u goli popatrz zadzwon
|
|
|
|
|
ból w pachwinie jest od kręgosłupa
|
|
|
|
|
Albo od bioda, albo kolana, albo 10 innych rzeczy