|
|
|
Witam, chciałam zapytać czy do Stalowej "dotarł" paskudny i chyba jakiś zmutowany wirus grypy żołądkowej? Ostra biegunka, ostre wymioty, gorączka 40 stopni, bądź osłabienie ok.35 stopni, możliwy też kaszel i ból gardła, ogólne osłabienie, ból mięśni. Przyjechałam do domu ze stalowej na święta i się zaraziłam tym świństwem, w mojej miejscowości już dużo osób na to choruje, w Rzeszowie moi znajomi też się pochorowali. Wie ktoś może ile dni trwa ten wirus? Moją mamę trzyma już 4 dni, mnie dopiero wzięło i przeraża mnie to :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ona już jest, ja miałam dwa tygodnie temu, trwało tydzień. Kup sobie w aptece Nifuroksazyd przejdzie ci już po dwóch pierwszych dawkach.
|
|
|
|
|
w przychodni w tym tyg był starszy facet miał te same objawy tylko wlasnie bez gorączki jakaś zmutowana wersja chyba masakra
|
|
|
|
|
Nie wiem, czy panuje wirus grypy żołądkowej, ale normalnej chyba tak i chyba w stronach stalowowolskich. Cały czas się trzymałem do dziś. Na święta jeździłem do Stalowej Woli i dalszych jej okolic na północ. Dziś 39 stopni, ból gardła i łamanie po kościach, ale bez żadnych dolegliwości ze strony układu pokarmowego.
|
|
|
|
|
u nas w domu chorujemy wszyscy ja zona i nasza mala pociecha wymioty biegunka i goraczka porazka
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Sam to przerabiałem ostatnim czasem,polecam 7-up.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT Sam to przerabiałem ostatnim czasem,polecam 7-up. Córka ma lekką biegunkę, samopoczucie i apetyt też w miarę. Naszczęście bez wymiotów i gorączki. Mam nadzieję że na biegunce się zakończy |
|
|
|
|
CYTAT Sam to przerabiałem ostatnim czasem,polecam 7-up. Kiedyś jak chorowałam na grypę żołądkową to lekarz mówił żeby pić coca colę |
|