|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli mozna wykonać prywatnie badanie EEG głowy ? i jaki koszt ? orietuje się ktos?? proszę o pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Stalowej tego nie zrobisz.
|
|
|
|
|
Ja robiłem w przychodni przy szpitalu tylko że to było na NFZ.
|
|
|
|
|
Najbliżej możesz zrobić w Rzeszowie. Prywatnie robią w "Medyku" ul. Szopena 1. Namiary znajdziesz w necie. Powodzenia !!
|
|
|
|
|
IKARUS - Ty umiesz w ogóle czytać, czy tylko automat palcowy za Ciebie pisze?
Napisał kolega wyżej, że robił w szpitalu. Pracownia EEG jak najbardziej tam funkcjonuje. Skoro są badania na NFZ takie to na 90% można też je zrobić prywatnie, wystarczy zadzwonić i zapytać. 158433281 - Pracownia EEG http://www.szpital-stw.com/oddzialy - dział dziagnostyki obrazowej |
|
|
|
|
dziękuje za pomoc wszystkim, dzwoniłem niestety prywatnie nie można ale Pani była tak miła że podała namiar do Sandomierza gdzie prywatnie robią oraz cenę (55zł) tak na przyszłosć gdyby ktoś potrzebował .
|
|
|
|
|
Do IRKUCK -
Człowieku, musisz się wypowiadać na każdy temat? Skoro wiem, że w Stalowej nie można zrobić prywatnie EEG to napisałem prawdę. I na tym koniec. |
|
|
|
|
Przy okazji wymyśliłeś jazdę 70 kilometrów do Rzeszowa, a mi udało się pomóc pośrednio - podając nr tel do prac. EEG. Autor dzwoniąc tam dowiedział się, że można zrobić znacznie bliżej.
Poza tym napisałeś, że w STW tego nie zrobi - błąd. Jak widać zrobi z tym, że nie prywatnie. Zatem? Wprowadziłeś w błąd autora. |
|
|
|
|
Irkuck - Jesteś do bólu upierdliwy!!
Człowieku - przeczytaj pytanie autora !! a potem pisz na temat !! Gdzie będzie chciał to sobie zrobi PRYWATNIE,ale napewno nie w Stalowej Woli |
|
|
|
|
Witam czy ktoś wie w jakich dniach i godzinach czynna jest pracownia eeg?
|
|
|
|
|
z tego co wiem trzeba wcześniej zadzwonić i umówić się na badanie
|
|