NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
Aparat Mora - czy ktoś próbował terapii?, Aparat Mora - czy ktoś próbował terapii?
Jay
Jay
ff
Wysłany: 31 Marz 2015r. 08:49  
Mam pytanie: czy ktoś z Was próbował może diagnozy oraz terapii za pomocą aparatu Mora? Jeśli tak, to jak to oceniacie - czy jest skuteczna, czy szkoda czasu i kasy? Proszę o opinie tylko tych osób, które rzeczywiście próbowały same, albo próbowali ich bliscy.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 31 Marz 2015r. 08:49  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Marz 2015r. 11:03  
byliśmy ok miesiąca temu w Lublinie z dzieckiem na badaniu aparatem Mora - na pasożyty, grzyby i alergie. Cena za jeden rodzaj badania 25zł - pani sprawdzała wszystkie pasożyty jakie mogą występować w ciele człowieka. Porównując do badania z kału to za 25zł w laboratorium sprawdzą czy nie ma np. tylko glisty.. Myślę że jest dość wiarygodne takie badanie, a tym bardziej nie trzeba biegać z pojemniczkami do laboratorium, bądż w przypadku dziecka - nie trzeba kłuć igłami.

Prywatna wiadomość 

Jay
Jay
ff
Wysłany: 31 Marz 2015r. 11:21  
A zdecydowaliście się na leczenie tych pasożytów za pomocą tego aparatu? Jeśli tak, to z jakim efektem?

Prywatna wiadomość 

Jay
Jay
ff
Wysłany: 31 Marz 2015r. 21:01  
...podbijam, bo temat leży, a zależy mi aby poznać Wasze doświadczenia z aparatu Mora... Bo nie wierzę, że nie ma tu osób, które nie próbowały

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lip 2015r. 10:49  
Czy robi ktoś takie badania w Stw ?
Może ktoś coś podpowie ;)

Prywatna wiadomość 

GRZ
GRZ
GRZ
ff
Wysłany: 16 Lip 2015r. 12:23  
Równie dobrze i taniej można leczyć pasożyty pijąc wodę święconą. A tak serio omijajcie szerokim łukiem - szkoda kasy !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lip 2015r. 20:08  
DOKŁADNIE SZKODA KASY PRÓBOWAŁAM TEJ ICH "TERAPII" W LUBLINIE PORAŻKA !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Sty 2017r. 23:16  
Odświeżam, czy ktoś próbował terapi tym aparatem?? Czy stalowa wola lub gdzies w okolicy jest taki sprzęt??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2017r. 09:06  
jest w rzeszowie i chyba w leżajsku ,ale nie zawracaj sobie tym głowy szkoda czasu i pieniędzy i zdrowia ! Ja po tej terapii skutki uboczne i nie tylko ja inna osoba była z tego powodu w szpitalu ,a gdy pani która prowadzi ten cały grajdoł dowiedziała sie ,że mam takie skutki uboczne nie chciała ze mna rozmawiac tylko ,że jak nie przejdzie do wieczora to jechać na szpital.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2017r. 09:09  
a co do samego badania to pani najpierw pyta czy były przeprowadzone inne badania i jaki był wynik . Jesli były pasożyty to jakie , potem pani sobie coś zaznacza w tym całym aparacie no i oczywiście wychodzi ,że ma sie to co sie powiedziało czyli glisty ,owsiki i inne rzeczy umiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »