|
|
|
Tak, wiem, że ten temat niejednokrotnie pojawił się na forum ;) Jednak odnalazłam tylko stare wątki, do tej pory wiele mogło się zmienić, przybyło opinii. A więc, gdzie polecacie zrobić trwały, dobrze dobrany make-up? Jak wygląda zakres cenowy (czy makijaż próbny jest wliczony)?
A może znacie kogoś oferującego usługę 2w1, tzn makijaż plus upięcie włosów? PS "Chryzantemka" niestety odpada, nie ma wolnego terminu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salon Mania Wyglądania - rewelacyjny!!! Fryzura+makijaż+paznokcie i to na najwyższym poziomie!!!!
|
|
|
|
|
"Sara" w Rozwadowie robiłam tam próbny makijaż, ślubny też będę tam robiła. Jak dla mnie super salon.
|
|
|
|
|
Polecam Pania Eweline makijaż i paznokcie rewelacja!!! Skontaktowac sie mozna przez facebook www.facebook.com/evelineczkaa
|
|
|
|
|
Mania wygladania !!!!!!!!!!1
|
|
Dołączył: 21 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam. Jestem makijażystką i z wielką chęcią Panią pomaluje 😊 Poruszam się na wózku inwalidzkim i jeśli to Pani nie przeszkadza to serdecznie zapraszam do siebie 😊 Cena makijażu 35zł a próbnego 15zł i niestety fryzur nie robię. Proszę dzwonić 794714937
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Nie ma to jak odkopywac stare tematy i szukac klijetek na forum ....w stalowej jest pelno salonow kosmetycznych.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma to jak odkopywac stare tematy i szukac klijetek na forum ....w stalowej jest pelno salonow kosmetycznych. A Ty co? Licznik sobie skutecznie nabijasz? |
|
|
|
|
CYTAT Nie ma to jak odkopywac stare tematy i szukac klijetek na forum ....w stalowej jest pelno salonow kosmetycznych. Nie ma to jak czepiać się bez powodu, pisać posty jeden po drugim i zapominać o przelogowaniu się z konta na konto Temat założony 30.03.2015 roku to dla Ciebie stary temat Weź się ogarnij Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie ma to jak odkopywac stare tematy i szukac klijetek na forum ....w stalowej jest pelno salonow kosmetycznych. A Ty co? Licznik sobie skutecznie nabijasz? Analfabeta do tego |
|
|
|
|
Witaj, Skromnie zaroponuję swoją osobę: https://www.faceb(...)5?ref=hl Zapraszam do zajmowania terminów. Dojeżdzam do klientek. Pozdrawiam ;)
|
|
Dołączył: 21 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zapraszam do siebie! 794 714 937 😊
|
|
Dołączył: 22 Marz 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a ja zapraszam do siebie
www.facebook.com/GacMakeUp |
|
|
|
|
Mania wygladania slicznie robia i paznokcie tez
|
|
|
|
|
Zazwyczaj to kosmetyczka doradza, jaki makijaż pasuje do danej kobiety. Trzeba mieć jednak ograniczone zaufanie, bo nie każda kosmetyczka niestety zna się na swoim fachu. Zanim zdecydowałam się na ostateczną wersję makijażu, znalazłam kilka wskazówek na stronie: www.weselewawa.pl/#!Pomys%C5%82y-na-%C5%9Blubny-makija%C5%BC/vy037/575730dc0cf2a5fcbccb0258.
|
|
|
|
|
Zdecydowanie Paula Puto z Metamorfozy
|
|