|
|
|
potrzebuje rady co moge kupic mojej bratanicy w prezencie na 1sze urodziny. Co jest teraz w modzie i naprawde przyda sie takiemu dziecku?
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
U nas bardzo przydal sie i przypadl do gustu dziecku pchacz do nauki chodzenia - teraz ma 3 lata i dalej sie tym bawi oraz samochod jezdzic, ciagle w uzyciu
|
|
|
|
|
my kupilismy taka zabawke- https://www.googl(...)00%3B600
nie droga a bardzo fajna i cały czas używana. jeśli chcesz natomiast wydać więcej stolik edukacyjny też bardzo dobrze się sprawdza. |
|
|
|
|
Moja dostała samochód jeździk. I to był udany prezent. Do tej pory go używa a ma już ponad dwa latka
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Moja córcia wczoraj miała 1 urodziny i dostała z wózek dla lalek z lalą, basen z piłeczkami, zabawkę do kapieli , i fotelik na rower, komplet pościeli.Oprócz tego książeczki, mleko, kaszki, pieluszki. A mamy i uzywamy często pchacz, hustawkę do futryny, garnuszek klocuszek, szczeniaczka uczniaczka. Może trochę pomogłam.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
WTF is garnuszek klocuszek i szczeniaczek uczniaczek?
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
uzyj googla, super zabawki fishera.
|
|
|
|
|
Jacek, Ty dalej na bezrobociu?
|
|
|
|
|
ja zakupiłam
nocniczek 3w1 z Fisher Price Super się sprawdził |
|
|
|
|
Mój mały dostał taki namiot w kształcie samochodu świetny do domu jak i ogrodu latem. Samochód pchacz. Jeździk. I taka ciężarówe z wade ra świetna do piask u i można w niej ciągnąć dzieciaka. . Nie ważne co kupisz liczy się gest czasem najlepiej zapytaj rodziców co im potrzeba bo i krzesełko do karmienia czy komplet pościeli z bohaterami z bajek bedzie git;-)
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja kupiłem coś takiego w rossmanie na 100 zł.
https://www.googl(...)15%3B461 |
|
|
|
|
dziekuje wszystkim za podpowiedzi Na pewno cos wybiore z tych propozycji.
|
|
|
|
nas wiele osób pytało czy czegoś potrzebujemy, co by nam się przydało itd. Dostaliśmy między innymi garnuszek na klocuszek, wiele zręcznościowych zabaweczek i huśtawkę (ale nie do futryny tylko taką "stojącą"- super bo można wynieść na ogródek, można postawić w jego pokoju lub np w kuchni gdy coś gotuję ;) )
|
|
|
|
|
Zabawek i innych akcesoriow to dziecko ma bez liku, pobawi sie chwilke i wszystko potem idzie "w kąt"... ja bym zainwestowala w bon na sesje zdjeciowa - pamiatka na lata, ewentualnie do tego rzeczy praktyczne, ktore sie przydadza typu posciel, kocyk, pieluszki.
|
|