|
|
|
Witam,
czy wy też macie proble przy dodawaniu ogłoszeń na tym portalu? Za każdym razem mam problem z załączaniem zdjęć, edycją ogłoszenia itd. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obecnie nie ale kiedyś były problemy,które wiązałam z korzystaniem z opery mini na tel.
♥♥♥ |
|
|
|
|
Ja zauważyłem że jeśli jest zbyt duży format zdjęcia to nie wskoczą lub wejdzie tylko pierwsze mały format wchodzi praktycznie za każdym razem.
|
|
|
|
|
Jeśli dodawane są zdjęcia, gdzie jedno zajmuje więcej niż 300kb, mogą pojawiać się błędy, szczególnie na wolniejszych łączach.
|
|
|
|
|
witam a jak moge wycofac , usunac dane ogloszenie , sprzedalem towar a nie wiem jak usunac teraz ogloszenie z gory dzieki
|
|
|
|
|
nie usuniesz bo oni nie sa az tak zaawansowani;) pisz do nich na meila bo inaczej nic nie zrobisz
|
|
|
|
|
W opcjach edycji ogłosznia jest funckja usuń. Oczywiście jeśli ogłoszenie zostało dodane po zalogowaniu.
|
|
|
|
|
CYTAT nie usuniesz bo oni nie sa az tak zaawansowani;) pisz do nich na meila bo inaczej nic nie zrobisz Nieprawda. Jeśli dodajesz ogłoszenie, będąc zalogowanym można je usunąć. Wchodzisz w swoje ogłoszenie i na samym dole klikasz "edytuj", następnie na samym dole masz "usuń". Tylko trzeba zaznaczyć w dwóch polach "v"(ptaszki). Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
dzieki za odpowiedzi ale niestety ja dodalem ogloszenie nie bedac zalogowanym wiec pozostaje tylko pisac na poczte z tego co rozumiem bo nie mam takich opcji jak edytuj pozdro a jeszce na jaki dokladnie adres mam napisac ??
|
|
|
|
|
reklama@stalowemiasto.pl
|
|