|
|
|
Czy ktos moze wie ile za wizyte prywatnna bierze kardiolog maria kicińska??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zadzwoń do niej to się dowiesz tel. 15 8444600
|
|
|
|
|
Ok dzieki myślałam ze cos więcej sie dowiem
|
|
|
|
|
Nie polecam chodzilam z dzieckiem do czasu kiedy lezal i oczkami przerabial jak zaczal chodzic i byl bardzo ruchliwy pani stwierdzila ze wiecej go badac nie bedzie bo jak to powiedziala cytuje ,,ja się z takim dzieckiem szarpac nie bede,,rece mi opadly tak jakbym z katarem do niej poszla a nie z wada serduszka.Przenieslismy leczenie na prokocim w krakowie na nfz zupelnie inna bajka nikomu nie przeszkadzalo ze byl ruchliwy ze niegrzeczny itp fakt troche daleko ale warto przynajmniej tam nie traktuja dziecka jak wybryk natury
|
|
|
|
|
ja ze swoim synem jeżdżiłam prywatnie( na badania brała na oddział do siebie ) do Jungiewicz(zastępca Ordynatora) do Sandomierza bardzo miła kobieta, konkretna.
W razie potrzeby podam namiary na priv |
|
|
|
|
My ze swoim dzieckiem jeździliśmy do Rzeszowa do przychodni medyk na Chopina przyjmują na NFZ i prywatnie polecam
|
|
|
|
|
Kobieta nie ma podejścia do dzieci, jest arogancka. Generalnie nie rozumiem po co zrobiła taką specjalizację, bo pacjenci jej tylko przeszkadzają. Szczerze nie polecam.
Dorii |
|
|
|
|
świetnym specjalistą jest dr Błaż z Rzeszowa. Nie ma co się zastanawiać jeśli chodzi o wade serca tylko wybrać kogoś naprawdę dobrego
a do tego wprost niesamowite podejscie do dziecka |
|