|
|
|
Prosze o opinie Pań, ktore mialy doswiadczenie z tymi lekarzami. Jak wyglada ich opieka nad kobietami w ciąży i przy porodzie. Prosze o wymiane doswiadczen. Zalezy mi rowniez na informacji czy chodziłyście prywatnie czy na nfz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Super skład. Gratuluję !!!
|
|
|
|
|
A piechnik to niby gdzie przyjmuje
|
|
|
|
|
kabe23 pytała o opinie, więc jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz nic
ja chodziłam do Zymróza na NFZ i jestem zadowolona, co prawda nie było go przy porodzie, bo rodziłam w sobotę i w sumie nawet by nie zdąrzył,. bo urodziłam w ciągu 25 minut. Siostrze robił cesarkę i była bardzo zadowolona. Podejście do pacjentki super i opieka jak najbardziej ok. polecam z czystym sumieniem. przepraszam za chaotyczną wypowiedź, ale pisałam w biegu pozdrawiam |
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
ja chodze do Zymruza na fundusz i nie jestem zadowolona poniewaz nie bada nie daje skierowan na badania dodatkowe .... wchodzac do gabinetu zgaduje po wielkosci brzucha ktory miesiac i po wizycie ....wczesniej do biesia chodziłam i on zawsze mnie badał i posłuchalam kolezanek i zmienilam na zymrusa bo niby lepszy tylko nie wiem w czym
|
|
|
|
|
Sarzyński godny polecenia, zawsze trafne diagnozy. pomocny odddany kazdej pacjentce, dokladny.Prowadzil mi ciaze zlego slowa nie moge powiedziec i tylko do niego mam zaufanie.
|
|
|
|
|
potwierdzam Sarzyński pomimo wielu pacjentek wspaniale prowadzi każdą rodzącą,dokładny,miły,wszystko wyjaśnia,oby więcej takich lekarzy
|
|
|
|
|
A ja polecam Sarzynskiego. Chodzilam do niego w ciazy na nfz wczesniej chodzilam do niego prywatnie i nie ma wogole roznicy i tu i tu przyjmuje tak samo. Interesuje sie losem pacjentki wizyta trwa tyle ile potrzeba nie oszczedza na badaniach tylko jak jest taka potrzeba to je po prostu zleca a ponadto jest bardzo milym i sympatycznym czlowiekiem. Na plus jest jeszcze to ze zawsze w razie co mozna do niego zadzwonic. Do Zymroza zaczelsm chodzic w pierwszej ciazy i szybko go zmienilam. Naprawde odradzam.
|
|
|
|
|
A Kałdan ?? Polecacie jego??
|
|
|
|
|
Ja również polecam Sarzyńskiego. Chodziłam do niego na NFZ i jestem bardzo zadowolona. Poświęca dużo uwagi pacjentce, zleca dodatkowe badania a przy tym jest bardzo sympatyczny i troskliwy. Jedyny minus to taki, że nie robi USG na ubezpieczenie, więc to badanie trzeba robić u kogoś innego.
|
|
|
|
|
Podbijam do tematuA co myślicie o Orłowskiej? Czy Waszym zdaniem jest dobrym ginekologiem?Godnym polecenia
|
|
|
|
|
Orłowską zdecydowanie odradzam, bardzo niemiła, będąc w ciąży spytałam czy trzeba jakies badania zrobic m.in. tokspolazmoze czy sprawdzajace BetaHCG- usłyszałam odpowiedz ze moze mi dac skierowanie ale do psychiatry,kto to widział na poczatku ciaży robić badania, czy nasze babki, prababki robily badania? nie jeszcze raz NIE!
|
|
|
|
|
Czyli wszystko sprowadza się do:
co złego możecie powiedzieć na dr xxx. Lżej wam? Ja z tego doborowego towarzystwa polecam Piechnika. |
|
|
|
|
Chodzę do dr Zymróza i bardzo go polecam. Zawsze jak czegoś nie wiem jak tylko jest idę i mi powie Badania daje te co trzeba, jak coś wychodzi źle to do ponownego badania....
a poród przyjmuje przecież ten lekarz co jest na dyżurze... |
|
|
|
|
Czy Zymróz robił Ci USG- podstawowe badanie w ciąży?
|
|
|
|
|
lilka a gdzie przyjmuje sarzynski? masz jakis namiar do niego? jaki jest koszt prywatnej wizyty?
|
|
|
|
|
Sarzyński ma swój prywatny gabinet w bloku obok sklepu smerfuś i okulisty (partacza i zdziercy) na Staszica.
Z czystym sumieniem polecam. Życzyłabym sobie żeby każdy lekarz miał takie podejście do wykonywanej pracy i pacjenta. Wizyta 100-150 zł w zaleeżności czy z USG. |
|
|
|
|
Dziękuje, a na nfz gdzie przyjmuje? ma ktos namiary?
|
|
|
|
|
CYTAT Dziękuje, a na nfz gdzie przyjmuje? ma ktos namiary? http://www.szpit(...)e.html#k namiary jak zawsze w google Dorii |
|
|
|
|
Sarzyński jest wporządku, chodzę do niego od jakichś ośmiu lat, ciążę też mi prwadził ale kolejki są do niego dość spore zarówno na NFZ jak i prywatnie.
|
|
|
|
|
Dori dziekuje a namiary na gabinet prywatny? jakies godziny przyjec?
|
|
|
|
|
Sarzynski przyjmuje prywatnie na ul. Narutowicza 3. Przyjmuje codziennie od poniedzialku do piatku od 12 a i tak kolejki sa do niego dlugie. Koszt wizyty z usg w ciazy ja placilam 130 zl. Na nfz przyjmuje w przychodni w Nisku kokejki sa dlugie ale jak sie jest w ciazy to wtedy zapisuja szybciej. W przychodni przyjmuje tylko w poniedzialki wczesniej przyjmowal tez w srody ale zrezygnowal bo Panie narzejaly a to ze za dlugo trwa wizyta a to ze przyjal bez kolejki pracownice sluzby zdrowia i on powiedzial ze to nie na jego nerwy i najchetniej by calkiem zrezygnowal z pracy w przychodni ale szkoda mu reszty pacjentek
|
|
|
|
|
Jak długo czeka się na wizytę u Sarzyńskiego w przychodni w Nisku?
Wiem, że długo, ale ile? Miesiąc, trzy, pół roku? |
|
|
|
|
CYTAT Jak długo czeka się na wizytę u Sarzyńskiego w przychodni w Nisku? Wiem, że długo, ale ile? Miesiąc, trzy, pół roku? Zadzwoń i się zapytaj. Jaki masz problem, nie masz telefonu czy jakiś inny problem, napisz? |
|
|
|
|
Adam Kałdan polecacie jego??Bo mam zamiar się przepisać do niego ..
|
|