Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Rodzinna firma,brat,swat i kochanka brata )) a wez idz do kadr i zapytaj o cos.....to cie dopiero przewiezie ksiegowa ,a idz do kadr zapytac o cos ło ho ho nie ma co sie za bardzo o SWOJE wypytywac bo pania ksiegowa (mloda) stresuje i mozesz poleciec bo to ....he he "znajoma" szefostwa.
Mojego znajomego wnuka sciga komornik i ksiegowosc co on napisze to na wszystko sie zgadza.zabieraja wszystkiego po 100% ,a to bezprawie i niewiedza ksiegowosci.Ale jaka firma taka kadra |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wczoraj się dowiedziałem, że są wylewane żale anonimowo w internecie. Czytam i nie wierzę. Cykory to jedyne co ciśnie się na usta. Zamiast wylewać tutaj swoje żale to wystarczy podejść i powiedzieć w oczy. Z drugiej strony żeby powiedzieć w oczy to czy tamto to trzeba mieć jakieś sensowne argumenty. A tak na marginesie mówiąc to co z moim awansem kierowniku (Ł.D.) ? P.S. Z innej beczki teraz. Nie wiem czemu ale mój organizm z wszystkich warzyw nie trawi tylko pietruszki.
|
|
|
|
|
CYTAT Wczoraj się dowiedziałem, że są wylewane żale anonimowo w internecie. Czytam i nie wierzę. Cykory to jedyne co ciśnie się na usta. Zamiast wylewać tutaj swoje żale to wystarczy podejść i powiedzieć w oczy. Z drugiej strony żeby powiedzieć w oczy to czy tamto to trzeba mieć jakieś sensowne argumenty. A tak na marginesie mówiąc to co z moim awansem kierowniku (Ł.D.) ? P.S. Z innej beczki teraz. Nie wiem czemu ale mój organizm z wszystkich warzyw nie trawi tylko pietruszki. piszesz że ci co piszą tu to cykory i płaczki a sam pytasz się drewniaka kiedy bedzie twój awans..zastanówcie sie w tych biurach o co wam chodzi..hehehe |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wczoraj się dowiedziałem, że są wylewane żale anonimowo w internecie. Czytam i nie wierzę. Cykory to jedyne co ciśnie się na usta. Zamiast wylewać tutaj swoje żale to wystarczy podejść i powiedzieć w oczy. Z drugiej strony żeby powiedzieć w oczy to czy tamto to trzeba mieć jakieś sensowne argumenty. A tak na marginesie mówiąc to co z moim awansem kierowniku (Ł.D.) ? P.S. Z innej beczki teraz. Nie wiem czemu ale mój organizm z wszystkich warzyw nie trawi tylko pietruszki. piszesz że ci co piszą tu to cykory i płaczki a sam pytasz się drewniaka kiedy bedzie twój awans..zastanówcie sie w tych biurach o co wam chodzi..hehehe "Miszczu", bo inaczej Ci nie powiem celowo to napisałem, ponieważ wiem, że Ł.D. tu zagląda. Wiesz co to znaczy ironia oraz pół serio pół żartem ? W gwoli ścisłości to jak mam coś do powiedzenia to idę i mówię jak jest w przeciwieństwie do internetowych gladiatorów. |
|
|
|
|
Panowie na OM i OW nie ma kolegow tam sa sami podpierdalacze i dupolizy powiedz cos na kogos moment sie rozniesie najlepiej trzymac jezyk za zebami PODPIERDALACZE SA TAM WSZEDZIE
|
|
|
|
|
a na nowej lakierni to się roi od takich "życzliwych" od poprawek poprzez kontrole az do lakierni każdy lepsiejszy od drugiego a po nocach śpią po kątach
|
|
|
|
|
rok 2016 rok imigrantów w tym zakładzie !!
|
|
|
|
|
Witam
Wszyscy pracownicy zainteresowani karnetami firmowymi w Fabryce Zdrowia w stalowej woli , proszę o prywatną wiadomość . Minimum 10 osób chętnych aby uzyskać atrakcyjne rabaty dla nas pracowników i najbliższej rodziny . Mamy czas do 20 pazdziernika na odpowiedz . Masz pytania wyślij priv. Nie masz konta kontakt --> karnety.uni @o2.pl Pozdrawiam |
|
|
|
|
na OM (Z1) zwolniło się ostatnio trzech pracowników "kierowniku" (tfu!) P. traktuj tak dalej ludzi a obudzisz się z ręką w nocniku
|
|
|
|
|
Co tu się dziwić p.P-k z(Z1) to "kierownik" po zawadówce -prostak bo srednie ma ale zaoczne ,tak jest jak się studiuje 6 lat w 3-letniej szkole --nie oczekujcie od niego za wiele krzykiem i terrorem nadrabia, tak mu się wydaje
|
|
|
|
|
Słuchajcie ja pracując na Z2 wiele słyszałem o tym człowieku jak potrafi być paskudny dla ludzi itp.jest o nim tak głośno że świadczy to tylko paskudnie o pracodawcy"Zarząd"że jeszcze ten człowiek nie wyleciał dyscyplinarnie z pracy, bo nie wierzę że nic nie słyszeli przez tyle lat o tym człowieku i o kilku innych, jak można trzymać na takim stanowisku takiego człowieka i pozwalać na takie coś, choć jest dobra strona medalu bo właśnie taki człowiek zepsuł im strasznie renomę zakładu i dlatego teraz nie mogą znaleźć ludzi do pracy i przez takiego człowieka"Zarząd"będzie musiał dać więcej kasy bo nikt tam nie przyjdzie pracować i być poniżanym za takie marne pieniądze,
Do Zarządu brawo więcej takich a będziecie niedługo mam płacić jak w Niemczech czyli euro, bo nikt tam nie przyjdzie za waszą najniższa krajową w PLN |
|
|
|
|
I taki ktoś jak ten "kierownik", jeszcze żyje? Ja się pytam gdzie jest ISIS kiedy jest potrzebne? Oddajcie go w ręce tych "krwiożerczych imigrantów" niech się na coś przydadzą.
|
|
|
|
|
Cxy byly dzisiaj przelrwy?
|
|
|
|
|
Sprawdź sobie saldo konta, albo idź do kadr zapytaj u źródła. Co za debili tam przyjmują co jeden to glupszy.
|
|
|
|
|
wczoraj już były przelewy przecież o co wy się ludzie pytacie...
|
|
|
|
|
Tak byly przelewy,u mnie na koncie 3500 pln
|
|
|
|
|
Za dwa miesiące Ci zapłacili
|
|
|
|
|
JOZIN ja na miesiac tyle zarabiam a ty jak robisz w firmie WINKO to moze tyle zarobisz za pol roku haha
|
|
|
|
|
E to kurcze nie pogada z Tobą
|
|
|
|
|
Jeżeli potrzebne Wam forum ażeby dowiedzieć się,kiedy otrzymacie swoje wynagrodzenia- gratulacje ten zakład i ta praca są idealne dla Was
|
|
|
|
|
Przecież wypłaty są zazwyczaj między 7,8 każdego miesiąca nie rozumiem tych pytań na forum "kiedy będą przelewy".
|
|
|
|
|
Ciekawe ile pan P teraz zabierze ;)
|
|
|
|
|
Niedlugo to brygadzisci beda musieli ubrać rękawice i "jebac" jak inni bo nie będziei mal kto
Zastanowcie sie panowie ( pan (pfu!!)P.) i nie tylko . Zacznijcie szanowac ludzi i traktowac normalnie swoich ludzi, bo nie widzicie co sie dzieje. Dajcie ludziom normalnie zarobic a nie patrzycie tylko na swole kieszenie ... |
|
|
|
|
masz się z czego cieszyć ramirez, ale faktycznie udowadniać jaki to Ty nie jesteś zajebisty, przecież zarabiasz 3,5 tys na rękę .. wow
człowieku, za te ochłapy co bierzesz to mi ciężko by było wyżyć okres jednego miesiąca, więc skuj pysk i naucz się pokory. |
|
|
|
|
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu „Tęcza”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!
To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Jarząbek. |
|