|
|
|
Zapraszam na UR u nas nie ma postoju i nikt nie ma problemu z bezplatnym urlopem wolnym czasem😉
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co to jest UR? I czy macie tam kontrolę?
|
|
|
|
|
myjnia aut dyrektorów i prezesów
|
|
|
|
|
Ja chętnie przyjdę na UR, mam tylko dwa warunki: 1) pierwsza zmiana 2) nie interesuje mnie 2-3 tys. netto.
POSIADAM DUŻE DOŚWIADCZENIE ... info na prv Gobos |
|
|
|
|
CYTAT Zapraszam na UR u nas nie ma postoju i nikt nie ma problemu z bezplatnym urlopem wolnym czasem😉 Za takie coś to sąd pracy, bo musisz mieć w ciągu roku 14 dni nieprzerwanego urlopu. Mam pytanie do pracowników nowego zakładu. Jak tam wasza premia 600 zł do końca roku? Kto jeszcze kupił tę bajeczkę? Przecież kierownictwo specjalnie rozpuszcza takie plotki, żebyście nie brali chorobowego bo premia ma być 600 zł, a jak przyjdzie co do czego to uwalili ponad połowe premii. Teraz jest okres wakacyjny, są duże problemy ze znalezieniem pracowników, to taka plotka jak znalazł haha. Nie wiem jak Wy, ale ja nie lubię być dymany trzeba skorzystać z tej prywatnej opieki medycznej. |
|
|
|
|
Ile w uniwheelsie dostanę na rękę za zwykłą pracę jako wkładacz felg do maszyn na początek? Zastanawiam się czy nie podjąć u nich pracy.
|
|
|
|
|
Wkładacz felg- dobre!!!
|
|
|
|
|
Witam wszystkich.
Jak czytam to forum to myślę że część z was nie ma własnego mózgu. Wierzycie we wszystko co inni piszą. Każdy kto tu pracuje (ja też - mam to gdzieś czy mnie znacie) jest niezadowolony z przebiegu sytuacji. Premie 600 zł sam DT obiecywał pracownikom ale jego słowo nie znaczy nic. Każdy dział się o tym przekonał. Jednemu działowi mówi żeby np. wrzucali felgi niepoprawione (ODL), za co potem kontrola ma o..pieprz. Jednego kierownika kontroli już wywalili, ciekawe kiedy drugi za to poleci. Chłopaki na gratowarkach dostają o.pieprz że nie umieją ustawić maszyn, a z odlewni takie nadlewy idą że maszyny zwyczajnie nie wyrabiają. Piec hartowniczy i jego pseudo kierownik który jedyne co umie to drzeć się na kobiety i chłopaków z wiertarek. Każdy słyszał ale wszyscy boją się powiedzieć bo jak się dowie kierownik to o.pieprz dostaniesz ty a nie asystencik i będzie STYPA... Obróbka mechaniczna to dział gdzie goście jedyne co umieją to pilnować maszyn i neutralizować wycieki Obróbka wykończeniowa to chyba jedyny dział gdzie porządek jest. Odlewnia to lepiej żeby nic nie poprawiał bo jak koła dojadą dalej to jakaś MASAKRA. OW wszystkiego nie poprawi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To jakie są te zarobki na różnych wydziałach? Ktoś się pochwali?
|
|
|
|
|
Ponoc dziś dużo ludzi brakowało na odlewni i na kontroli. Tam jest źle jak brakuje jednej osoby, a dzis brakowało siedem ludzie się zwalniają albo siedzą na chorobowym szukając innej pracy. Zarobki zależy od działu, ale 3000 nie przekroczysz bo nigdy premii nie ma.
|
|
|
|
|
Drodzy koledzy z uniwheels'u mam bardzo ważne pytanie???czy są przelewy???
|
|
|
|
|
Tak.
|
|
|
|
|
O to dobrze, znowu bedzie mozna poszalec przez tydzien.
|
|
|
|
|
Ja już pizze zamawiam, chociaż raz w miesiącu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedy beda przelewy za wrzesien i ile jest premi za sierpien UPP2
|
|
|
|
|
Na nowym zakładzie za sierpień już na pewno miało być 600 zł, to już nawet informacji nie podają jaka była premia, a mamy 6 października. Co będzie następnym posunięciem panie DT? Kwitków z wypłaty nam nie wydacie?
|
|
|
|
|
Witam beds dzisiaj wyplaty ,mam nocke I zamowie pizze taka duza.slyszeliscie o nagrodach w listopadzie???
|
|
|
|
|
CYTAT Witam beds dzisiaj wyplaty ,mam nocke I zamowie pizze taka duza.slyszeliscie o nagrodach w listopadzie??? za co chcesz ta nagrode? |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Doszły mnie słuchy, że w Uniwheelsie są karnety firmowe do Fabryki Zdrowia ?
Podobno członkowie rodziny też mogą korzystać z tych karnetów, ktoś zna więcej szczegółów ? Do kogo trzeba się zgłosić by się zapisać ? Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
dział kadr
|
|
|
|
|
Sa karnety dla pracownikow biurowych, dla roboli jest poliwka w kantynie.
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jaszczur: Ja jestem pracownikiem produkcji i dzisiaj się dopisałem do listy. Karnet dużo tańszy niż przy indywidualnej ofercie i bez umowy. Jeżeli chcesz chodzić dany miesiąc to płacisz, jeżeli nie to nie ma takiej konieczności. Im więcej osób tym cena leci w dół.
Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Szkoda, że w temacie cisza, bo lubiłem tu zaglądać. Chyba się polepszyło skoro nikt się nie udziela.
|
|