|
|
|
Ludzie, żartowałem. Co prawda dawniej gdy zakład startował bylo to praktykowane i chodziło się odlewać koła lub zakładać formy. Obecnie awarii jest tyle, że nie ma czasu podrapać się po tyłku i nie ma mowy o żadnym przechodzeniu na inne stanowiska, żaden pracownik UR na to by nawet nie przystał. Niestety ruch ciągły, za mała obsada i przede wszystkim brak pozwolenia na zatrzymanie maszyn ("sztuki!") powodują, że nie ma kiedy robić remontów stąd tyle roboty na bieżąco. Przeglądy i remonty w większości robione są tylko na papierze, czasem od święta coś się robi, (ale to głównie 1-zmianowi) gdy jest mus, bo maszyna już ledwie zipie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam chciałbym zapytać jak jest z chorobowym w tym zakładzie? Bo znajomy poszedł zaraz po okresie próbnym na chorobowe czy jakieś dodatki premie są zabierane?
|
|
|
|
|
CYTAT Witam chciałbym zapytać jak jest z chorobowym w tym zakładzie? Bo znajomy poszedł zaraz po okresie próbnym na chorobowe czy jakieś dodatki premie są zabierane? Z takim podejściem to Ty kariery nie zrobisz. Jedna premia zabrana i wyleczysz się sam na na dłuższy okres. |
|
|
|
|
CYTAT Z takim podejściem to Ty kariery nie zrobisz. Jedna premia zabrana i wyleczysz się sam na na dłuższy okres. premia zabrana o matko bosko częstochowsko toż to koniec świata jest w kołchozie premie zabrali :( |
|
|
|
|
A czy do uniwhelsu idzie się dla kariery? ^^ tam karierę tylko jedni robią. Ja zapytałem bo kolega poszedł a nie ja czytanie ze zrozumieniem się kłania.
|
|
|
|
|
W Uniłelsie robi się głuwnie karierę łupacza i wynoszacza gąsek
|
|
|
|
|
Hahahahaha panowie kariera w w uniwheelsie hahahahaha😁. Po stażu idąc do innej firmy jak słyszą uniwheels to od razu dziękują!!!!!! A jak rozdupcza ten zakład a niedługo tak będzie że w stw zostanie zamknięty więc zobaczycie gdzie kierownicy i brygadziści dostaną pracę 😁😁😁😁😁 w poluuuuuu
|
|
|
|
|
Hahahahaha no nie mogę zeszczalem się z tą karierą! Już wkrotce close uniwheels
|
|
|
|
|
CYTAT Hahahahaha no nie mogę zeszczalem się z tą karierą! Już wkrotce close uniwheels Piszesz tak chyba od roku Wyczuwam śmiech przez łzy |
|
|
|
|
To czyli czytasz hahahahaha uniwheels hahahahaha.
|
|
|
|
|
Napisałem prawdę i proszę się przekonać
|
|
|
|
|
CYTAT Ludzie uniwheelsu opanujcie się . Nic nie zostało sprzadene!!!!!!! Nic nie zostalo sprzedane!!!!!!! Płakać się chce jak to czytam. A co z ta Magda dupodajka z lakierni pracuje nadal?? ?? CYTAT Żadne złote jaja tak ludzie mówią ze kol dużo schodzi to jest super ta firmę trzymają tylko niemieckie auta a zaczyna schodzić ich coraz mniej Niemcy zaczynają kupować auta inne ciach pach i krach od nowego roku redukcje w ludziach w płacy w kadrze kierowniczej taka kura CYTAT Sytuacja jest tragiczna właściciele chcą się pozbyć zakładu w niemczech oraz Polsce prawdę mówiąc to uniwheels się kończy.Sytuacja się pogarsza coraz gorsze produkty w odróżnieniu do innych zakładów produkujących felgi z stopy lekkiego wiec trzeba być dobrej myslibze z 2 lata będzie w Polsce. CYTAT Panowie i Panie wiem ze średnio jest z praca w stw lecz nie pokladajcie nadziei w tej firmie dziś jest super paczka socjal za tydzień mogą być wszyscy bez pracy to jest spółka zoo i tak jak mowie dziś jest jutro nie ma wiadomo trzeba pracować ale szukajcie także innej pewnej bo wczesniej czy później interes zwina. CYTAT Zwina chłopie interes!! Każdy sobie wmawia nie zwina bo kola ida oraz ze wybuduja następny zakład to nic bo odrobiną to szybko nie chciałbym żeby zwineli gdyż ludzie maja pracy ale tam przyszłości nie ma pozdrawiam CYTAT Panowie nie ma co się przejmować pogadamy popiszemy sobie tyle naszego nie ma co się denerwowac jeden na drugiego zakład i tak wkrótce zniknie wiec spotka wszystkich to samo jest to pewne każdy normalny zdaje sobie z tego sprawę jest to przemysł motoryzacyjny CYTAT panowie są przelewy.!!!!!! CYTAT Panie i panowie nie ma nagrody za pol roku wyhujali naasssss To tylko twoje posty od listopada (dalej już mi się nie chciało szukać). Panowie zakład do zamknięcia, Panowie są przelewy... OMG. To już Licht ma stosunek do siebie lepszy. A najbardziej podoba mi sie twój jeden z ostatnich twoich postów: CYTAT Hahahahaha panowie kariera w w uniwheelsie hahahahaha😁. Po stażu idąc do innej firmy jak słyszą uniwheels to od razu dziękują!!!!!! A jak rozdupcza ten zakład a niedługo tak będzie że w stw zostanie zamknięty więc zobaczycie gdzie kierownicy i brygadziści dostaną pracę 😁😁😁😁😁 w poluuuuuu Do tego brakuje twojej wypowiedzi: CYTAT panowie są przelewy.!!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Hahahahaha panowie kariera w w uniwheelsie hahahahaha😁. Po stażu idąc do innej firmy jak słyszą uniwheels to od razu dziękują!!!!!! A jak rozdupcza ten zakład a niedługo tak będzie że w stw zostanie zamknięty więc zobaczycie gdzie kierownicy i brygadziści dostaną pracę 😁😁😁😁😁 w poluuuuuu Zwłaszcza "kierownicy" B.....o, P......k i P....k do tego sie nadają |
|
|
|
|
Dla czego tyle się pisze o tym zakładzie?
Czy to jest jakiś specyficzny zakład dla umysłowo chorych typu jak kiedyś ZRYW? |
|
|
|
|
CYTAT Dla czego tyle się pisze o tym zakładzie? Zakład nie jest specyficzny poprostu co poniektórzy piszacy tu maja cos z głową A jesli nawet zakład by upadł co jest narazie mało prawdopodobne wpłynie to bardzo na rynek pracy w okolicy wiec nie ma sie zabardzo co cieszyc no chyba ze jest sie idiotą
Czy to jest jakiś specyficzny zakład dla umysłowo chorych typu jak kiedyś ZRYW? |
|
|
|
|
90% ludzi co tam robi to ludzie ze wsi, tylko 10% jest ze stalowej woli. Najlepszy zaklad to zaklad nr2 leja tam najtrudniejsze kola i do marek premium AMG,Audi,Bmw,Jaguar,VW, Mercedes , to z zakladu nr2 poszli ludzie na przymus do nowego zakladu nr4 (pozbyto sie najgorszych ludzi), to na zakladzie nr2 leje sie kola dla zakladu nr4 pakuje sie i wywozi do obrobki na nr4. Na zakladzie nr 2 na dobe odlewa sie 15 000 kol, na nowym tylko 8000 na dobe bo wiecej nie potrafia.Nie wszyscy sa normalni na nr2 ale jestem pelen podziwu dla odlewnikow leja na 4 a czasami jak nie ma ludzi na 5 maszynach. Wiec jak skladac papiery do pracy to tylko na zaklad nr2
|
|
|
|
|
Uniłels to najleprzy zakład na świecie a brygada B to najleprza brygada z wszystkich
|
|
|
|
|
A ja myślę, że trochę marudzicie. Pracowałem jakiś czas temu u Polaka. Wypłata nigdy na czas, nadgodziny pokantowane, o dostaniu urlopu nie wspomnę. Do tego często bluzgi i ubliżanie. Teraz pracuję tutaj. Robić trzeba, ale jak się walnie ze 2-3 nadliczbówki wypłata jest OK, z urlopami też nie jest źle. Kierownik też nigdy nie nazwał m nie C..jem. A najważniejsze 10 mam pieniądze na koncie i nie muszę o nie żebrać jak to było wcześniej.
|
|
|
|
|
Hahahahaha uniwheels its close!!!!
Vixi będzie dawał dupy bo pracy nie znajdzie hahahaha Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
To jest zakład chroniony ale wiecie jak jest i co jest grane ci zapierdol ja mają Przewale inni czyli ja mają luuz i trzepią kasę ale tak jest wszędzie więc w garść się wziasc i ogień z duupy
|
|
|
|
|
CYTAT To jest zakład chroniony ale wiecie jak jest i co jest grane ci zapierdol ja mają Przewale inni czyli ja mają luuz i trzepią kasę ale tak jest wszędzie więc w garść się wziasc i ogień z duupy A teraz napisz to samo po polsku |
|
|
|
|
CYTAT Hahahahaha uniwheels its close!!!! Vixi będzie dawał dupy bo pracy nie znajdzie hahahaha Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku "Hahahahaha"Zostawię to bez komentarza Inaczej zdania nie zbudujesz |
|
|
|
|
Na tym forum i wiedzy i zakładzie wystarczy jak zacznę od hahahahaha. Ale sort jak kogoś uraziłem wyraziłem swoją opinie.
|
|
|
|
|
CYTAT Na tym forum i wiedzy i zakładzie wystarczy jak zacznę od hahahahaha. Ale sort jak kogoś uraziłem wyraziłem swoją opinie. Weź chłopie przeczytaj to co napisałeś przed wysłaniem na forum. I nie pij tyle, bo kwadratowe koła odlewasz. |
|
|
|
|
Prawda wczoraj ciapnolem co nieco 0.75 i 2 piwka więc przepraszam za błędy,teraz będę pisał tylko jak będę trzezwy
|
|