|
![]() |
|
CYTAT Jedno jest pewne, na pewno będą na trójce zmiany, bo wyników nie ma żadnych, i nie będzie bo jak naprzychodziło reklamacji to Ci z ostatecznej już nie będą wciskali tego gówna klientom. Zmiany może już dziś ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Grzesioczesio czyli chodzi ci o twój przypadek było odrazu napisac podejrzewam ze jestes młody i ta sobota i niedziela jest ci bardzo potrzebna ok uznaje to ![]() ![]() ![]() Kłamstwo, możesz sobie pisać takie bzdury że kierownik ma problemy z urlopem itp.ale nie przekrzyczysz tłumów które tu piszą, dziś ludzie już nie żyją w ciemnogrodzie jak za PRL, mamy internet otwarte granice i wszyscy widzą jak traktuje się ludzi na zachodzie a jak w "Tych aluminowcach" W żadnym kraju unii nie pozwolono by na takie traktowanie pracowników tylko w tym kraju jeszcze można, tu nie chodzi też o zarobki bo mój znajomy kiedyś pracował w thoni alutec i zarabiał dobrą kasę lecz się zwolnił sam, jak go zapytałem dlaczego, odpowiedź była prosta co ci z tej kasy gdy nie ma czasu wolnego (system pracy) traktują cię jak śmiecia warunki mordercze, powiedział że nawet gdyby dostał drugie tyle kasy i tak by odszedł bo nie ma kasy która ci odda życie i godność. Tyle w temacie Polecam bardzo spróbować pracy na zachodzie... np do niemieckiego SSi Schafer szczególnie polecam tworzywa sztuczne albo na niemiecką budowę i praca na produkcji zaawsze bedzie ciezka czy to w polsce czy w niemczech , chodzi o to zeby sie dokształcac i szukać innej pracy,wiem czasami jest cieżko , ale czasami też ludzie wolą siedzieć i narzekac... jak ktoś chce to proszę bardzo dzwonić Ex bud skanska kielce . spawaczy potrzebuja i innych ludzi na produkcje to jest praca na kontrakcie. aha i gdy juz tam pojedziecie zobaczycie czy niemcy turcy i jugole i slązacy robią mniej niz polacy . |
|
|
![]() |
|
Prawdopodobnie poleci asystent lakierni wyniki są tragiczne!!!!!
A to co wieszane tam jest to szok żeby taki burdel był z kołami bałagan burdel syf. |
|
|
![]() |
|
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci co w d... byli i g... widzieli.Usłyszeli od znajomego który ma znajomego którego znajomy tam pracuje.Jak zawsze zale wylewaja nic nie potrafiące tepaki myślący ze za przyjście do pracy należy się minimum 3 tysiące.Skoro Wam nie pasuje robota zawsze można "wziąć kredyt i zmienić pracę ".
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
![]() |
|
Wolę być tępakiem niż podludziem
![]() |
|
|
![]() |
|
Lexter, ojej.
|
|
|
![]() |
|
Po pierwsze na L2.3 nie ma lakiernika!!!!Który potrafi malować nie mówiąc o lak proszkowych których jest 3 -4 po co do zabawy na tel?? Niech ktoś zobaczy co się dzieje a jest szansa na wyprostowanie wszystkiego.
|
|
|
![]() |
|
Czy ktos wie, co tam amerykance maja zmiar zmienic? Słyszałem ze na wejscie maja cos kasy rzucic bo niby za małe zarobki? ktos cos?
|
|
|
![]() |
|
A co z pracownikiem który uległ wypadkowi dziś w nocy?
|
|
|
![]() |
|
z którego zakładu? i jaki wydział ten pracownik?
|
|
|
![]() |
|
Z zakładu nr 2 przy piecu do OC
|
|
|
![]() |
|
Hahahahaha ameryknace majancos dorzucić chyba do pieca aluminium hahahahaha wypadek za wypadkiem zwróćcie uwagę jak w ciągu ostatniego czasu się dzieje jeden wypadek drugi trzeci czwarty wszystko bo zapiernicz jaki tam jest ludzie w nocy to nie wiedzą co się dzieje chodzą i lunatykuja w nocy pracownik nie jest wydajny!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
|
Jak tam podwyżki? Może jakieś zwolnienia? Dużo osób po podwyżkach dało sobie spokój z tą firmą?
![]() |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Na L2.3 oddają życie i czas za kasę ![]() możesz założyć własną firmę i będziesz pracował wg uznania a znając życie to doby ci nie starczy i tak jest na całym świecie, trochę popracowałem za granicami i owszem mobbingu nie ma ale jesteś obserwowany ciągle i jak jesteś niewydajny albo konfliktowy to na koniec szychty wzywany jesteś do biura i pięknie ci dziękują za pracę |
|
|
![]() |
|
Jałmużne przelali już?
|
|
|
![]() |
|
Do Uniwelsu idą tylko ludzie bez wykształcenia, albo recydywa. Trzeba mieć nasarane w bani, żeby tam pracować,ale jak się nie chciało uczyć to trzeba zapieprzać.
|
|
|
![]() |
|
Przelewy 9.05
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Przelewy 9.05 To się Sebuś nawalisz CYTAT Z resztą nie tylko ty ze mną też sią podzielisz...wiesz na gigancie nie ma kasy. Oj Feniks, feniks |
|
|
![]() |
|
Sebus ??? Chyba ci sie cos chlopie pojebalo nie chyba tylko napewno buahahah
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie żartuj,czasami tak ma ale chyba nie tym razem.Teraz cierpie na manię Feniksa.
CYTAT Sebus ??? Chyba ci sie cos chlopie pojebalo nie chyba tylko napewno buahahah ![]() ![]() ![]() napewno? czy na pewno? jest roznica Nie dziwię się, że pracujesz w "Uniwelsie". Tobie to dobrze,że pracujesz "Uniwelsie" a ja znowu zapomniałem, że tam tylko sprzątam. CYTAT Tobie to dobrze,że pracujesz "Uniwelsie" a ja znowu zapomniałem, że tam tylko sprzątam. Współczuję. CYTAT Współczuję. Niestety już sam do siebie piszę. Mie mogę pisałem już, że 3 maja uciekłe z oddziału na Wyszyńskiego i nie chce tam wrócić. Moderowano przez: magpie 8 postów jeden pod drugim? Chyba przesada. Swoje wypowiedzi proszę moderować, a nie nabijać posty! 20 pkt. za zaśmiecanie forum
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Współczuję. Niestety już sam do siebie piszę. Idź się zbadaj ![]() W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakietę na księżyc, teraz potrzeba Pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
![]() |
|
Dziś przelewy czy jutro?
|
|
|
![]() |
|
Barany jutro przelew pracujesz i kurr... Nie wiesz kiedy wynagrodzenie dostajesz
|
|
|
![]() |
|
No własnie kurr... nie wiecie ze przelewy som 9? banda idiotuf
Jestem Seba, spoko gosc. |
|
|
![]() |
|
To prawda, że na niektórych działach kierownicy z góry ustalają dwd oraz urlop i pracownik nie ma możliwości zmiany tego?
|
|