|
|
|
Tak własne płacą kasę na święta, w poprzednie miesiące zabierają premie żeby Ci wypłacić na święta parę groszy o i Ty masz być zadowolony, normalne dno dno dno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ameryki nie odkryliście. Wiadomo, że jesteśmy (^& na każdym kroku. Są tam łby, które tylko myślą w jaki sposób nas (*&* z hajsu, którego i tak za wiele nie zarabiamy. Zapytasz kierownika czemu premia niska to mówi co innego niż jego pomocnik. Kuzyni, szwagry... itp. itd. Pamiętajcie, że zamiast narzekać w necie możecie złożyć wypowiedzenie. Tylko pytanie gdzie pójdziecie do pracy, bo nie znam takiej drugiej firmy, która zatrudnia tylu idiotów.
Moderowano przez: sm Słownctwo ... +20
|
|
|
|
|
Dodatkowe 300 zl za sylwestra i za nowy rok w te dni da zarobić zeby miał za tydzień co zabrać ham
Moderowano przez: sm Słownictwo ... +20
|
|
|
|
|
CYTAT Ameryki nie odkryliście. Wiadomo, że jesteśmy okradani na każdym kroku. Są tam łby, które tylko myślą w jaki sposób nas okraść z hajsu, którego i tak za wiele nie zarabiamy. Zapytasz kierownika czemu premia niska to mówi co innego niż jego pomocnik. Kuzyni, szwagry... itp. itd. Pamiętajcie, że zamiast narzekać w necie możecie złożyć wypowiedzenie. Tylko pytanie gdzie pójdziecie do pracy, bo nie znam takiej drugiej firmy, która zatrudnia tylu idiotów. Moderowano przez: sm Słownctwo ... +20 Moderatorze jak już robiłeś poprawkę posta to mogłeś zastąpić wulgarne wyrazy innymi tak aby było wiadomo co jest napisane. Ale żeby zrobić coś takiego to trzeba myśleć. Wracając do tematu to firma chyba sporo na plusie skoro maszyny stoją tu i ówdzie. |
|
|
|
|
Sa moze przyjecia do pracy i le placa na poczatek.
|
|
|
|
|
CYTAT Sa moze przyjecia do pracy i le placa na poczatek. Biorą z ulicy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Sa moze przyjecia do pracy i le placa na poczatek. Biorą z ulicy. Mają łapanki być jak w 41,tak więc uważajcie... patrole gestapo już trenują na poligonie |
|
|
|
|
Mają już na wasze miejsce Ukraińców.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Były już przelewy?? O tak wrzucam bo co miesiąc ktoś pyta.
|
|
|
|
|
BU HA HA Dokładnie ! Kiedy przelewy? ......
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Może lepiej bedzie jak przyjmą Ukraińców zawsze to 4 godziny popracują i później wypierdola z tego syfu bez 2 zdań Pietrzyk i Chmielewski tzn platfus i przydupas przygarną wszystkich
|
|
|
|
|
Stosując nomenklaturę i kalendarz zakładowy: przelewy będą 36 października po godz 24:59 A Ukraińców niech przyjmują, bo im więcej ich będzie tym szybciej ten burdel będzie świecił pustkami (bo wszyscy uciekną przez płot po 4 godz).
|
|
|
|
|
Pracuje wprawdzie niecały miesiąc i kasa jest rzeczywiście do d..., ale mnie przycisnęło i nie mam na razie wyjścia. Niewiele z tego rozumiem co piszecie, bo nikt mi jeszcze głowy nie urwał. Atmosfera tragedii nie robi, mój kierownik (blondyn Łukasz) nie jest zły. Z gatki może być, choć fryz za bardzo wylizany. Nawet rozmawialem ostatnio podobno z dyrektorem (podszedł do mnie kurduplowaty gostek około 40stki), co w poprzedniej robocie nie zdarzyło mi się przez 8 lat. Całkiem spoko leszczu, a Wy tylko narzekacie. Mam nadzieje, że będą płacić będą na czas, bo poprzedniej robocie była z tym straszna kicha.
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Płacą nawet przed czasem.
|
|
|
|
|
Tu nie płacą na czas tylko przelewają "ratę" Twojej wypłaty
|
|
|
|
|
CYTAT Pracuje wprawdzie niecały miesiąc i kasa jest rzeczywiście do d..., ale mnie przycisnęło i nie mam na razie wyjścia. Niewiele z tego rozumiem co piszecie, bo nikt mi jeszcze głowy nie urwał. Atmosfera tragedii nie robi, mój kierownik (blondyn Łukasz) nie jest zły. Z gatki może być, choć fryz za bardzo wylizany. Nawet rozmawialem ostatnio podobno z dyrektorem (podszedł do mnie kurduplowaty gostek około 40stki), co w poprzedniej robocie nie zdarzyło mi się przez 8 lat. Całkiem spoko leszczu, a Wy tylko narzekacie. Mam nadzieje, że będą płacić będą na czas, bo poprzedniej robocie była z tym straszna kicha. Nie wiem jakie gatki miał Twój kierownik skoro piszesz, że z gaci może być ale nie dziwcie się, że pracujecie "tylko" w Uniwheelsie, gdzie indziej przyjmą takich głąbów co prostego słowa po polsku nie potrafią napisać? |
|
|
|
|
Kierownik Ci się wydaje spoko bo...
Jesteś na okresie próbnym nie chce Cię odstraczyć Chcesz zobaczyć go w akcji? Zapytaj się czy możesz wolne dostać na 1 dzień Hahahah |
|
|
|
|
A takie Pytanie ktoś wie ile mają premii teraz zabrać? i czy w ogole, bo jedni mówią ze 0 inni że 200 a jeszcze inni 250.
Ktoś coś wie ? |
|
|
|
|
Jak z tymi przelewami ma ktoś już na koncie ?
|
|
|
|
|
Powinny być dziś czyli 6.10 wiec drodzy pracownicy do 10-tego wystarczy ;)
|
|
|
|
|
Przelewy na koncie
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|